Vali Dağlı ve Başkan Ay Pazar yerini gezdi...

Vali Dağlı ve Başkan Ay Pazar yerini gezdi

Vali Dağlı ve Başkan Ay Pazar yerini gezdi...

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Dursun Ay ve Pazarcılar Odası Başkanı İbrahim Güney ile birlikte Perşembe pazarını ziyaret etti. Dağlı burada esnafların şikayetlerini dinledi. Düzce halkının ekonomik durumu ile ilgili analiz yaptı.
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ise Cumhuriyet Mahallesindeki yeni pazaryerine en kısa zamanda geçileceğini açıkladı.
Vali Zülkif Dağlı esnafın durumunu, pazaryerinin fiziki imkanlarını ve esnafın şikayetlerini dinlediklerini kaydederek Perşembe pazarına gelmeyi uzun zamandır istiyordum. Bir kaç defa ertelemiştim. Belediye Başkanımız ve Pazarcılar Odası Başkanımızla birlikte dolaştık. Esnafımızın durumu, halini vaktini sorduk. Pazaryerimizin fiziki imkanlarını inceledik. Şikayetleri dinledik. Yeni bir pazaryeri projesi var. Yakın zamanda devreye girecek. Bugün güzel bir etkinlik oldu. Bu ziyaretle Düzce halkının ve esnafın ekonomik durumunu analiz etmiş olduk dedi.

Yeni pazaryerine en kısa zamanda geçilecek
Belediye Başkanı Dursun Ay, yeni pazaryerine en kısa zamanda geçileceğini dile getirerek Biliyorsunuz Cumhuriyet mahallesinde yeni bir yer teslim aldık. Pazaryeri yakında oraya taşınacak. Çok modern bir bina yapıyoruz. Şuanda tezgahlarımız yapılıyor. Yerlerimiz tespit edildi. Mevcut Perşembe pazarında da iyileştirme çalışmaları gerçekleştirilecek. Üzeri kapatılacak. Garaj problemini çözeceğiz. İyileştirme faaliyetlerinde bulunacağız. Burayla ilgili bir projemiz var. Bunu da yakın zamanda kamuoyuna açıklayacağım diye konuştu.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER