Yarışçılar, Kaynaşlı Topuk Yaylasında yarışı sonlandıracaklar

Yarışçılar, Kaynaşlı Topuk Yaylasında yarışı sonlandıracaklar.

Yarışçılar, Kaynaşlı Topuk Yaylasında yarışı sonlandıracaklar

Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesinin destekleriyle Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından organize edilen Yakın Karadeniz Baja Rallisi Anıtparktan start aldı.
Düzcede bu yıl 15 Temmuz şehitleri Abdullah ve Erol Olçok anısına yapılan Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi Türkiye Enduro ve ATV şampiyonası Düzce Valisi Zülkif Dağlı VE Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşin start vermesi ile başladı. Yarışçılar ilk gün programında Anıtparkta hazırlanan özel parkurda sıralama için yarıştırlar. Motosiklet tutkunları 4 gün boyunca sırasıyla Kaynaşlı, Akçakoca, Çilimli, Cumayeri, Gümüşova, Gölyaka ve Kaynaşlıda hazırlanan parkurlarda yarışacaklar.
Toplamda 450 kilometre yol yapacak olan yarışçılar, Kaynaşlı Topuk Yaylası Fenerbahçe Tesislerinde yarışı sonlandıracaklar.
Yarış ile ilgili olarak açıklama yapan Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Yakın Karadeniz Baja Rallisinin ikincisinin startını verdik. Bu yılki yarışlarımız 4 gün boyunca 4 etapta devam edecek ve 450 kilometre sürecek. Bu yıl ki yarışlarımızı 15 Temmuz Şehitlerimizin anısına isimlendirdik. Bugün ki yarışlara Abdullah Olçuk ve Erol Olçuk ismini verdik. Etabın 4 gün boyunca kaza bela olmadan geçmesini diliyoruz. İlimizin tanıtımına önemli katkısı olacağını düşünüyoruz ifadelerini kullandı.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise, İlk yarışı, 15 Temmuz hain darbe girişiminde o karanlık gecenin seyrini değiştiren Milli Şehidimiz Ömer Halisdemir adına düzenledik. Bu yıl da yine Demokrasi şehitlerimiz Erol Olçok ve genç yaşta şehadet şerbetini içmiş oğlu Abdullah Tayyip Olçokun aziz hatırası adına Baja rallisinin startını veriyoruz. Geçen yıl düzenlediğimiz Baja rallisinde 450 kilometrelik parkurda yurtiçinden ve yurtdışından gelen sporcularımız yarıştı. Birbirinden zorlu parkurlarda ekstrem sporlarla hemşerilerimizi buluşturduk. Düzcenin tüm ilçelerinde doğa içinde özel olarak hazırlanan parkurlarda dört gün süren yarışlarda büyük heyecan yaşandı diye konuştu.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2017, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER