YIĞILCA KAVŞAĞINDA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: ÇOK SAYIDA YARALI VAR

YIĞILCA KAVŞAĞINDA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Düzce - Zongudak D-655 Karayolu Yığılca Kavşağında zincirleme trafik kazası meydana geldi. Hamile kadın, 4 çocuk toplam 7 kişi yaralandı.


Kaza Düzce-Zonguldak D-655 Karayolu Yığılca Kavşağında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre İsmail C. İdaresindeki 34 RJ 6534 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında, aynı yönde ilerleyen Süleyman İ’nin kullandığı 34 DD 5328 plakalı otomobile çarparak taklalar atarak EDS direğine çarparak durdu.

Çarptığı otomobil ise Fehmi Z. idaresindeki 14 AAN 057 plakalı tıra çarptı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Sağlık, Düzce Belediyesi İtfaiye ve Emniyet Müdürlüğüne bildirdi.

Kısa süre içerisinde olay yerine gelen kaza kırım ekipleri, 34 RJ 6534 plakalı otomobilde sıkışan İsmail C’yi uzun uğraşlar sonucunda otomobilden çıkartarak 112 Acil Ambulans ekiplerine teslim etti. Diğer otomobilde ise 5 yaşındaki Erva İ., 9 yaşındaki Ersin İ., 8 yaşındaki Seda İ., Fatih İ., Hamile kadın Şeyma İ. ve Bahar İ. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ile Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi acil servisine kaldırıldı.
Kazaya karışan 34 DD 5323 plakalı otomobil sürücüsü Süleyman İ., gazetecilere konuşmasında, “tam Yığılca ışıklarından hareket ettik. Sağımızda tır gidiyordu. Biz sol şeritte gidiyorduk. Arkadan bir gürültü patladı. Otomobil arkadan vurdu bize karşı şeride geçti. Biz indikten sonra gördük. Bizde sağ tarafımıza tıra vurduk. Tırda sağ tarafta durdu” dedi.
Kaza nedeni ile Düzce-Zonguldak karayolu çift taraflı tek şeritten trafik verilirken, çekici vasıtası ile araçlar yoldan kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Kaza nedeni ile EDS kullanılamaz hale gelirken, emniyet ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2020, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER