Yığılca'da bir ilk gerçekleşti

Yığılca'da bir ilk gerçekleşti

Yığılca'da bir ilk gerçekleşti

Yığılca İlçesinde yıllardır hayal olan doğalgaz çalışmaları nihayet başladı. Yığılcada doğalgaz çalışmalarında nihayet ilk kazma vuruldu.
Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğitin üzerinde yoğun bir mesai harcadığı ilçeye doğalgaz getirme çalışmaları nihayet meyvelerini vermeye başladı. Proje kapsamında başlatılan çalışmalar neticesinde ilk kazmanın vurulmasıyla birlikte ilk hattın döşenmesi çalışmaları da başladı. İlçe halkının da yakinen takip ettiği törende herkesin heyecan ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
Çalışmalar hakkında Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit; İlçemiz adına bir anlamda milat olan bir günü yaşıyoruz. İmkansız dediğimiz, hayalini kurduğumuz, ilçemize bir ivme kazandıracağını düşündüğümüz, halkımızın sonucunu merakla beklediği ve takip ettiği doğalgaz çalışmalarında nihayet vira bismillah dedik. Çalışmalar kapsamında ilk hattımızı bugün güzel bir törenle toprak altına yerleştirdik. İlçemiz adına önemli bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Her anlamda gereklilik olan doğalgaz konusunun ilçemiz adına da pozitif yönü çok daha büyük. En başta ilçemizde yaşanan göç konusuna büyük bir çözüm getireceği düşüncesindeyim. Bu projenin başından sonuna kadar takipçisi olan ve emekleri büyük olan Bakanımız Dr. Faruk Özlüye, Valimiz Zülkif Dağlıya, Milletvekillerimize yine Ak Parti İl Başkanımız Hikmet Keskine sonsuz teşekkürler ediyorum. Projelerimiz bununla bitmiş değil. Vatandaşlarımı daha büyük sürprizler bekliyor. Her gün daha yeni projelerle güne başlıyor ve projelerimizi gerçekleştirmek adına varımızla yoğumuzla canımızı tırnağımıza takarak çalışıyoruz. Bu vesile ile doğalgaz çalışmalarımız tüm ilçemize hayırlı uğurlu olsun şeklinde konuştu.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER