Yığılca'da Projeler Tek Tek Sonuçlanıyor

Yığılca'da Projeler Tek Tek Sonuçlanıyor

Yığılca'da Projeler Tek Tek Sonuçlanıyor

Düzcenin Yığılca ilçesinde 2017 yılı yaz aylarına gelindiğinde devam eden çalışmalar tek tek sonuçlanarak meyvelerini vermeye başladı.
Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ile başlayan ilçedeki çalışmalar halkın ilgisini görüyor.Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından vakit kaybetmeden üstyapı çalışmalarına başlayan Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit kaldırım çalışmalarına ağırlık verdi. Şehir merkezinde yürütülen çalışmalar Yığılcayı daha modern bir görünüme kavuşturarak, ilçeyi görsel bir cazibe merkezi konumuna getirdi. Kaldırım çalışmalarıyla birlikte paralel yürütülen yol asfalt çalışmaları da Yığılcalı vatandaşları memnun ediyor.
Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit; Göreve geldiğimiz 2014 yılından itibaren duraksız ilçemizin ve vatandaşlarımızın öncelikli sorunlarını tespit ederek bunların çözümü yönünde çalışmaya başladık. Projeler ürettik, üretiyoruz da. Altyapı çalışmalarımızı kusursuz tamamladık. Artık ilçemizin yüksek kesimlerinde evinin musluğundan su akmayan kimse kalmadı. Altyapı çalışmalarını tamamlar tamamlamaz hemen üstyapı çalışmalarına ağırlık verdik. Kaldırımlarımızı modern günün koşullarına göre, engelli vatandaşlarımızı en önce düşünerek yapıyoruz. Yine dekoratif sokak lambaları ile tüm sokaklarımızı süsledik. Işıklı tabelalarımız, totemlerimiz ilçemize ayrı bir hava kattı. Yığılcaya ara ara gelen, her geldiğinde yeni bir Yığılca ile karşılaşıyor. Hedefimiz ilçemizi modern bir turizm kenti yapmak. Takip edecek projelerimizi de tek tek gerçekleştirerek, Yığılca yakın gelecekte gerçek bir cazibe merkezi durumuna gelecek. Çalışmalarımızda bizden desteklerini esirgemeyen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk Özlü beye, Sayın Milletvekillerimize, İl Başkanımız Sayın Hikmet Keskine teşekkürü bir borç biliyorum dedi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2017, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER