15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri sergisini gezdiler

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri sergisini gezdiler

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri sergisini gezdiler
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Karşıyaka Ortaokulu öğrencileri, Kredi Yurtlar Kurumu Alaplı Yurt Müdürlüğünde açılan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri konulu fotoğraf sergisini gezdi.

Minik öğrencilerle yakından ilgilenen yurt müdürü Erhan Yavaş, öğrencilere 15 Temmuz darbe girişiminde yaşanan olayları anlattı. 15 Temmuz Şehitleri konulu resim sergisini gezen öğrenciler, sergiyi hazırlayanlara teşekkür etti.

Yurt müdürü Erhan Yavaş yaptığı açıklamada, Bu memlekete, millete kumpas kuranlar, darbe yapmaya kalkanlar boylarının ölçülerini almışlardır. Bir daha da böyle bir şey yapmaya cesaret edemeyeceklerdir. 15 Temmuz destanını anlatan bu fotoğraflar hepimizin hafızalarına kazındı. Bunları gelecek nesillere aktarmalıyız. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyorum dedi.

Karşıyaka Ortaokulu Müdürü Muhammet Türkoğlu da, serginin gelecekte bunlardan ibret alacak çocuklarımız için hayırlı ve örnek olmasını dilediğini ifade ederek, Kredi Yurtlar Kurumunun katkılarıyla açılan bu resim sergisinde üniversite öğrencileri, öğrencilerimize 15 Temmuzda ülkemizi parçalamaya kalkışan hainlere karşı verilen mücadele esnasındaki milletimizin destansı öyküsünü anlattılar. Serginin gelecekte bunlardan ibret alacak çocuklarımız için hayırlı ve örnek olmasını diliyorum. Burada emeği geçen tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2016, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER