197 ÖĞRENCİNİN COŞKUSU BİR BAŞKA

197 ÖĞRENCİNİN COŞKUSU BİR BAŞKA

gundemeregli.com-

Mezuniyet töreninin açılış konuşmasını ise Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Kenan Özkan yaptı. Özkan yaptığı duygulu konuşmada, öğrencilerin değişik ve unutulmaz hatıralar ile okuldan ayrıldığını ifade ederek, mezun olan tüm öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında mutluluklar diledi.

Yine bir mezuniyet töreni ile öğrenciler ile aynı heyecanı yaşadıklarını kaydeden Özkan şunları söyledi.

Öğrenci velileri adına söz alan Sibel Cakcak ise tüm okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür ederek, öğrencilere gelecek yaşamlarında başarılar diledi.

OKUL BİRİNCİSİ HAZAL ÖZKAN

Yine törende öğrenciler Türkçe ve Solo performanslar gerçekleştirdi. Artvin yöresi oyunları izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

ÖĞRENCİLER KEPLERİ FIRLATTI

Okul 8 sınıfında öğrenim gören 5 şubede bulunan toplam 197 öğrenci sembolik diplomasını aldı ve her mezuniyet töreninde yaşamaya alıştığımız öğrencilerin kep fırlatma şovuyla tören müzikler arasında sona buldu.

Törene, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Etem Özdemir, Milli Eğitim Müdürü Abdulselam Aksoy, Gündem Gazetesi ve Batı Karadeniz Ekonomi Gazetesi İmtiyaz sahibi Çetin Eser ve Eşi Hediye Eser, Yine Gazetemiz Yayın ve Hukuk Danışmanı Yücel Eser eşi Betül Eser ile çok sayıda öğrenci velisi ile vatandaşlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2012, 08:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER