2015 yılında üstün başarılara imza atan personel ödüllendirildi

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü, 2015 yılındaki üstün başarılı çalışmaları dolayısıyla çeşitli birimlerde görev yapan idari personeli ödüllendirdi.

2015 yılında üstün başarılara imza atan personel ödüllendirildi
Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü, 2015 yılındaki üstün başarılı çalışmaları dolayısıyla çeşitli birimlerde görev yapan idari personeli ödüllendirdi. Rektör Özer, başarı belgesi almaya hak kazanan personele özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti ve birer tablet bilgisayar armağan etti. 
Rektör Özer tüm çalışanların kurumsal kültüre katkı sunduğu belirterek şunları söyledi:
“İdari personelimizin aidiyet duygusu bizim için çok önemlidir ve tüm çalışanlarımız bizim için çok kıymetlidir. Ancak sınırlı sayıda arkadaşımızın bu şekilde taltif edilmesi gerekiyor. Şüphesiz Üniversitemizin elde ettiği kazanımlarda idari personellerimizin katkısı yadsınamaz. Ben başta üstün başarı gösteren idari personelimiz olmak üzere tüm çalışanlarımızı başarılı çalışmalarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.
Koruma Güvenlik Şefi Abdullah Yüzlü, Genel Sekreterlik personeli Emine Fidan, Personel Daire Başkanlığından Çağlar Apaydın ve Şehriban Tosun, Bilgi İşlem Daire Başkanlığından Mesut Uysal, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığından Serpil Dinçer, Tıp Fakültesinden Erdoğan Şahin, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığından Özlem Öğdür, Kütüphane Daire Başkanlığından Ferşat Bulut, Hukuk Müşavirliğinden Derya Türkçelik, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığından Gönül Şimşek, Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünden Adnan Yavuz ve Mühendislik Fakültesinden Şendoğan Karkaoğlu, başarı belgelerini Rektör Özer´den aldılar.
Rektör Özer, belge takdim töreninin sonunda başarılı çalışanlarla bir hatıra fotoğrafı çektirdi.
Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2016, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER