2016 kpss ortaöğretim (lise) sınavı giriş belgesi al, KPSS giriş belgesi al

2016 kpss ortaöğretim (lise) sınavı giriş belgesi al, KPSS giriş belgesi al

2016 kpss ortaöğretim (lise) sınavı giriş belgesi al, KPSS giriş belgesi al


Orta öğretim mezunlarının merakla beklediği KPSS sınavının yeni tarihleri açıklanmıştı. Binlerce gencin hayallerini süslediği mesleğe giriş için uzun zamandır hazırlandığı o kritik sınav geldi çattı. KPSS 2016 orta öğretim sınavı giriş belgesi al, KPSS lise mezun sınavı giriş, KPSS 2016 giriş belgesi dökümü al, KPSS giriş belgesi çıktısı al. KPSS sınavı ne zaman saat kaçta?


15 Temmuz darbe girişimi sonrası ÖSYMnin sınav takviminde bir aksaklık olmuş ve kurum sınavları olması gereken zamandan daha ileri bir tarihe ertelemişti. Bu durum ÖSYMnin yapacağı hemen hemen her sınavda adayların başına geldi

Meydana gelen bu polaylar sonrası sınav tarihini önceden değiştiren ÖSYM, yeni sınav başvuru kayıt tarihlerini, sınav tarihlerini, sınav ücretlerini, sınav başarı taban puanını kendi sitesinde paylaştı. Sınava dair merak edilenler soru cevap olarak haberimizde.

2016 KPSS ORTAÖĞRETİM SINAVI NE ZAMAN?

23 Ekimde yapılması beklenen KPSS ortaöğretim sınavı20 Kasımda yapılacak.Sınav saati: 10.00

TIKLAKPSS ORTAÖĞRETİM GİRİŞ BELGESİDÖKÜMÜ AL

ÖSYMden önemli açıklamalar nelerdir?

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi, sınava girecek adaylarla ilgili bazı duyurularda bulundu. Bu duyurulara riayet etmeyen öğrencilerin sınavları kabul edilmeyecektir. Açıklama ve kurallar:

- Adayın girdiği sınava dair sonuçlar, posta ile eve gönderilmeyecek. Sonuç internet sitesinden yayınlanacak.

- Adayın sınava dair bilgisi sadece kaç doğru ve kaç yanlış üzerinden olacak, üzerine bir açıklama yapılmayacak.

- Kurumun belirlediği sınav soruları açıklanabilir. Bunun haricinde, kurum sınav sorularını açıklamama durumu vardır. Bu hakka sahiptir..

- Sınav esnasında uyulması gereken kurallara (kopya çekme, cep telefonu ile sınava girme, elektronik eşya taşıma) riayet etmeyen adayın sınavı geçersiz olcaktır.(Rıdvan Turşak)


Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2016, 07:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER