20.si gerçekleştirilecek

20.si gerçekleştirilecek

20.si gerçekleştirilecek

MÜSİAD Karadeniz Ereğli Şubesi tarafından, her sene geleneksel olarak Karadeniz Ereğli ve Alaplı ilçeleri Lise ve Dengi Okullarından ilk üç dereceyle mezun olan öğrencilerin ödüllendirilmesi amacıyla düzenlenen MÜSİAD Eğitim Başarı Ödül Töreni Programı’nın 20.’si, 16 Haziran 2016 Perşembe günü 16.00-18.30 saatleri arasında Büyük Anadolu Ereğli Otel’de gerçekleştirilecek. Programa Zonguldak Valisi Ali Kaban ile MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ın yanı sıra çok sayıda üst düzey bürokrat ve iş dünyası temsilcisi katılıyor.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karadeniz Ereğli Şubesinin geleneksel hale getirmiş olduğu ve bu sene 20.’sini düzenleyeceği MÜSİAD Eğitim Başarı Ödül Töreni programı,16Haziran 2016 Perşembe günü 16.00-18.30 saatleri arasında Büyük Anadolu Ereğli Otel’degerçekleştirilecek.

Program hakkında bilgiler veren Şube Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sezer, “Bu sene 20.’sini düzenleyecek olduğumuz MÜSİAD EĞİTİM BAŞARI ÖDÜL TÖRENİ programına Zonguldak Valimiz Sayın Ali Kaban  ile Genel Başkanımız Sayın Nail OLPAK’ın yanı sıra çok sayıda bürokrat, MÜSİAD Şube Başkanları, iş adamları, üyelerimiz, öğrencilerimiz ve aileleri ile basın mensuplarımız iştirak edeceklerdir”derken tüm vatandaşlarımızı programlarına beklediklerini de sözlerinde dile getirdi.MÜSİAD Karadeniz Ereğli Şubesinin geleneksel hale getirmiş olduğu Eğitim Başarı Ödül Töreni programları ile başarılı öğrencilerin ödüllendirilerek onore edilmelerinin amaçlandığını belirten Sezer,“ Başarının iyi bir eğitimin neticesinde geleceğine ve başarının mutlaka ödüllendirilmesi gerektiğine inanan MÜSİAD’ın Karadeniz Ereğli Şubesi olarak, 1995-1996 eğitim öğretim yılında Lise ve Dengi okulların birincilerine ödül verilmesi yönünde alınan karar neticesinde ilk Ödül Töreni Programımız 1996 yılında gerçekleştirilmişti.İlk ödül töreninden bu güne program genişletilmiş, okullarında ikinci ve üçüncü olanlara da ödül verilmeye başlanmıştı. Zaman içerisinde komşu ilçemiz Alaplı Lise ve Dengi okulları da ödül kapsamına alınmış ve 1996 yılından bu güne kadar toplam1340başarılı öğrencimiz ödüllendirilmiştir.Ülkemizde bir çok alanda başarılı insanlarımıza plaket ve ödül verilir. Ama bizler geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz öğrencilerimizin ödüllendirilerek onların onore edilmeleri gerektiğine inanıyoruz. Bu bağlamda bu sene 20.’sini düzenleyecek olduğumuz Ödül Törenimizde, Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 28, Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 9 Adet Lise ve dengi okul olmak üzere toplam 37 okulda ilk üç dereceye giren 111 öğrencimize ödüllerini dağıtarak başarılarından dolayı onları bir nebze de olsa mutlu etmeye çalışacağız. Bu düşünceler doğrultusunda başarılı öğrencilerimizin ödüllendirileceği programımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER