50 ÖĞRETMEN İLK KEZ DERSE GİRECEK

50 ÖĞRETMEN İLK KEZ DERSE GİRECEK

gundemeregli.com-Alaplı İlçesine yeni atanan 50 öğretmene uyum semineri verildi.

Alaplı Milli Eğitim Şube Müdürü Salih Dirican,  yaptığı açıklamada, orta ve lise okullarına atanan 50 yeni öğretmene çevreye uyum süreci adı altında kurum ve okulları ziyaret ettiklerini söyledi.

Yeni öğretmenlere tavsiyelerde bulunduklarını ifade eden Dirican, “ İlçemize branş öğretmeni olarak atanan 50 öğretmenimiz 3 gün süren Eğitim ve çevre tanıtım semineri veriyoruz. 1. günü Milli Eğitim Bakanımızın konuşmasını internet ortamında dinledikten sonra 2. gününde Milli Eğitim Müdürlüğümüzü ziyaret ederek İlçedeki Milli Eğitimin işleyişi hakkında bilgiler verdik. Kurumları ziyaret ettik. 3. Günü ise, Endüstri Meslek Lisesi, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Öğretmen Liselerin gezerek öğretmenlerimize okullar hakkında çeşitli bilgiler verdik.

Anadolu  Öğretmen Lisesi yönetimi tarafından göreve başlayan öğretmenlere gül verildi. Öğle yemeğini Anadolu öğretmen Lisesi yemekhanesinde hep  beraber yedikten sonra öğretmenler dağıldı.

Öğretmenlerimiz Pazartesi gününden itibaren öğretmenlik hayatlarına başlayarak ilk derslerine girecekler. Alaplı Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yeni öğretmenlerimize eğitim öğretim döneminde başarılar diliyorum.” Diye konuştu



 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2013, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER