AİLESİ 4 GÜNDÜR HABER ALAMIYOR

Ereğli ´de 4 gün önce evinden ayrılan 16 yaşındaki lise öğrencisinden haber alınamıyor. Acılı anne ve baba, oğullarının bir an önce bulunmasını istedi.

AİLESİ 4 GÜNDÜR HABER ALAMIYOR
gundemeregli.com-Ereğli ´de 4 gün önce evinden ayrılan 16 yaşındaki lise öğrencisinden haber alınamıyor. Acılı anne ve baba, oğullarının bir an önce bulunmasını istedi. 

Ereğli ´de 16 yaşında Kerim Karapınar’dan ailesi 4 gündür haber alamıyor. 8 Temmuz 2014 Salı günü evden ayrılan Kerim Karapınar’dan haber alınamayınca ailesi, Bağlık Polis Karakolu’na kayıp başvurusunda bulundu. İlçe genelinde arama yapan polis ekipleri gencin izine rastlamadı. Anne Emine Karapınar, oğlunun sosyal paylaşım sitesi Facebook adresindeki duvarına mesaj yazarak, “Oğlum geri dön” çağrısında bulundu. Emine Karapınar oğluna hitaben, “Oğlum, yavrum ne olur gel. Hani hep beni düşünüyordun? Ne olur gel, sana dayanamam ben yavrum. Tükendim, evimize dön ne olur. Hepimiz perişanız, hiç korkma gel” diye yazdı. Baba Özcan Karapınar da oğlunun duvarına, “Oğlum neredesin? Niye haber vermiyorsun? Bizi hiç mi düşünmüyorsun? Biz çok endişeliyiz, sadece ‘İyiyim’ yaz bu bize yeter. Hiçbir şey önemli değil, bizim için sadece sen önemlisin. Bizi seviyorsan haber ver, annen çok kötü” mesajını yazdı.

Lise öğrencisi Kerim Karapınar’ın bulunması için ailesi ve arkadaşları sosyal paylaşım sitesi üzerinden resimlerini yayarken, polis ekipleri de çalışmalarını sürdürüyor.
Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2014, 10:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ülkü Turan
Ülkü Turan - 10 yıl Önce

Ah be sivaslı nerelerdesin çok merak ediyoruz seni iyiyim diye bir haber ver bari...

SIRADAKİ HABER