Bakan Çelik, BEÜ standını gezdi

Bülent Ecevit Üniversitesi 8’inci Şanlıurfa Kariyer Günleri’nde yoğun ilgi gördü.

Bakan Çelik, BEÜ standını gezdi

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 8inci Şanlıurfa Kariyer Günlerinin açılışı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in katılımı ile gerçekleşti.

Üniversiteye hazırlanan gençlerin kariyer planlarını doğru yapabilmelerine yardımcı olmak amacıyla bu yıl 8incisi düzenlenen Şanlıurfa Kariyer Günleri, Alışveriş ve Yaşam Merkezinde, 41 üniversitenin katılımıyla başlayan fuar ilk günden öğrencilerin akınına uğradı.

Anne ve babaları ile Kariyer Günleri etkinliğine katılan öğrenciler de stantları gezerek, üniversiteler hakkında detaylı bilgiler edindi. Fuarı gezen öğrenci ve veliler, Bülent Ecevit Üniversitesinin standına yoğun ilgi gösterdi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik de Bülent Ecevit Üniversitesi standını gezerek yetkililerden detaylı bilgi aldı. Tarım Kentteki çeşitli okullardan gelen ve standı gezen öğrencilere Zonguldak ve Bülent Ecevit Üniversitesi hakkında detaylı bilgiler verildi. Tanıtım kataloğu ve broşürlerin de dağıtıldığı fuarda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2017, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER