Başkan Uysal, “Üniversite gençliğinin yanındayız”

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Bülent Ecevit Üniversitesi’ne bağlı Kdz. Ereğli Meslek Yüksek Okulu’ndaydı.

Başkan Uysal, “Üniversite gençliğinin yanındayız”

Kdz.EreğliBelediye Başkanı Hüseyin Uysal, Bülent Ecevit Üniversitesi’ne bağlı Kdz. EreğliMeslek Yüksek Okulu’ndaydı. “Yerel Yönetimler Üniversite Gençliği Buluşmaları”kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Uysal; yaklaşık 1,5 saat sürensöyleşide öğrencilerden gelen soruları içtenlikle yanıtlarken, Devlet Hastanesieski binasının eğitim kampusüne dönüştürülmesine ilişkin müjdeyi öğrencilerlepaylaştı. Müjdeyi alkışlarla karşılayan öğrenciler, Uysal’ı soru yağmurunatuttu.

ÜNİVERSİTE KAMPUSÜ MÜJDESİNİ PAYLAŞTI

Kdz.Ereğli BelediyeBaşkanı Hüseyin Uysal, “Yerel YönetimlerÜniversite Gençliği Buluşmaları” kapsamında Kdz.Ereğli Meslek Yüksek Okuluöğrencileri ile bir araya geldi.

Kdz. Ereğli MeslekYüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhanKarataş’ın yönettiği söyleşideki konuşmasına tüm öğrencileri selamlayarakbaşlayan Uysal, Devlet Hastanesi eski binasının eğitim kampusünedönüştürülmesine ilişkin müjdeyi öğrencilerle paylaştı. 1 yıldır bu konudamücadele verildiğini söyleyen Başkan Uysal, “Bu müjdeyi sizler ile paylaşmaktan büyük memnuniyet duyuyorum.” dedi.

Kampus müjdesinialkışlarla karşılayan öğrencilere hitap eden Uysal, “Üniversiteler ve yüksekokullar bir şehir için çok önemli unsurlardır.Sizin dünyanızı tanımak, isteklerinizi bilmek benim için çok önemli. Bizler herzaman yanınızdayız.” dedi.

ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİNDEN OLUŞACAK “GENÇLİK KONSEYİ” OLUŞTURACAĞIZ

Belediye bünyesinde Çocuk ve Gençlik Meclisleri kurulduğunuhatırlatan Uysal, Üniversite gençliğinden oluşacak bir “Gençlik Konseyi” oluşturmayı da amaçladıklarını söyledi.

Uysal; öğrencilerin gerekEreğli, gerekse okullun talepleri ile ilgili sorularını yanıtlarken sık sıknotlar aldı.

Söyleşi sonunda Kdz.Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. İlhan Karataş’ın kendisine günün anısına çiçek takdiminde bulunduğuUysal, öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2015, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER