Bektaş,her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır

Bektaş,her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır

Bektaş,her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır




Kdz Ereğli İlçesine bağlı Gülüç İbrahim İzmirli Anadolu Lisesi’nde 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet töreni düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Gülüç Belediyesi Başkan Vekili Çetin Demirci, Kdz. Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Baki Kara, Merhum İbrahim İzmirli’yi temsilen Yaşar İzmirli, öğretmen öğrenci ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından başlayan programda konuşan Okul Müdürü Harun Bektaş, “Değerli velilerimiz, emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı, bir ebeveyn, idareci ve öğretmen sıfatıyla hizmet ederek, kendinden emin, ne istediğini bilen, cesaretle hareket eden, bilgili, görgülü, yaşamı seven, yaşatmayı görev bilen, sevgi dolu bireyler olarak, büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde sizlere takdim ediyorum “dedi.Her mezuniyetin başka bir basamağın başlangıcı olduğunu ifade eden Bektaş konuşmasını şu şekilde sürdürdü ;”Değerli meslektaşlarım, bir anne-bana şefkatiyle kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığımız bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz kılavuzluk, ilgi ve alakadan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sevgili gençler, Bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizlerin gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inancım tamdır.Bu duygularla 1. YS sınavlarında sizlere başarılar diliyor yolunuz ve bahtınız açık olsun diyorum.Konuşmama son verirken, Bugün burada 400 öğrencisiyle Eğitim-Öğretim görmesine vesile olan, bu güzel kurumu bize kazandıran merhum İbrahim İzmirli’ye Allah’tan rehmet diliyor, temsilen programımıza katılan Yaşar İzmirli hanımefendiye teşekkür ediyorum.Bu programın hazırlanmasında emeği geçen idareci ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna ve varlığımızın kaynağı siz değerli velilerimize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.” dedi.

ESER AİLESİNİN GURUR GECESİ

Düzenlenen mezuniyet gecesinde Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Çetin Eserin yeğeni ve Gündem Gazetesi önceki dönemİmtiyaz Sahibi Ali Suat Eserin oğlu Emre Eser, Gülüç İbrahim İzmirliAnadolu Lisesinden mezun olarak ailesi ve sevenleriyle mezun olmanın gururunuve mutluluğunu yaşadı.

TÖREN ÖĞRENCİLERİN KEP ATMASIYLA SON BULDU

Konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, okulu ilk üç sırada bitiren öğrencilere plaket verdi. Tören öğrencilerin kep atmalarıyla son buldu.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2016, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER