BEÜ 2013-2014 YILI MEZUNİYETİNİ KUTLADI

BEÜ 2013-2014 YILI MEZUNİYETİNİ KUTLADI
gundemeregli.com
-Bülent Ecevit Üniversitesi 2013-2014 yılı mezuniyet töreni coşkuyla kutlandı.
Karaelmas Kemal Köksal Stadında düzenlenen mezuniyet törenine Vali Ali Kaban, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, akademik personeller, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Törende konuşan BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, 2013-2014 akademik yılında 4 bin 200 öğrenciyi mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi: “Üniversitemiz 11 fakülte, 1 devlet konservatuarı, 3 yüksekokul, 3 enstitü, 22 araştırma uygulama merkezi ve 7 meslek yüksekokuluyla her geçen gün kapasitesini artırarak eğitim-öğretime devam ediyor. Üniversite olarak elde ettiğimiz başarılar tek başına bizim başarılarımız değildir. Çok sayıda başarı paydaşımız bulunmakta. Ülkemizde çok az üniversitenin verebildiği Avrupa Birliği ülkeleri tarafından tanına ve EuroPass logolu diplomalarla geleceğe uğurluyoruz. Mezun olan öğrencilerimizin ası sınavı şimdi başlıyor. Başarıyı yakalamak ve ülkemize hizmet etmek için hiçbir özveriden kaçmadan yolunuza devam edeceğinize gönülden inanıyorum. Düşler gerçek olmayabilir ancak düş görmek gerçektir.”
Bölümlerinde birinci olan öğrencilere başarı belgeleri verildi. Mezun olan öğrencilerin ant içtikten sonra keplerini havaya fırlatarak mezuniyeti kutladı
Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2014, 06:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER