BEÜ Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği 60 öğrenci alacak

Bülent Ecevit Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Yükseköğretim programının 21.03.2016 tarihli kararıyla önümüzdeki yıl eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayacak. Bilgisayar Mühendisliği Bölümü önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde 60 öğrenci alacak.

BEÜ Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği 60 öğrenci alacak
 Bülent Ecevit Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Yükseköğretim programının 21.03.2016 tarihli kararıyla önümüzdeki yıl eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayacak. Bilgisayar Mühendisliği Bölümü önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde 60 öğrenci alacak. Mühendislik alanında kalitesini ve bölüm çeşitliliğini hızla artıran Bülent Ecevit Üniversitesi yeni açılan bölümle de mühendislik alanına önemli bir katkıda bulunmuş olacak. 
BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nün teknolojiyle iç içe yaşadığımız yüzyılda çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: “Dünyada hızla gelişen bir teknolojik süreç söz konusu. Bu süreçte makinelerin fonksiyonları artmış, dışarıdan bilgisayar desteğiyle her türlü ihtiyaca cevap verir hale gelmiştir. Bilgisayar ve teknolojileri 21. Yüzyılda hemen her yerde hayatımızın içinde olan bir alandır. Bu alanda kendimizi geliştirmek çağa ayak uydurmak demektir. Bunun için de bilgisayarlı sistemlere yeterince hâkim olunması gerektiğinin farkındayız. Üniversitemizde 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde öğrenci alacak olan Bilgisayar Mühendisliği Bölümünü diğer bölümlerimiz gibi çok önemsiyoruz. Bu nedenle bu alanda eğitim alacak olan öğrencilerimizin en kaliteli eğitimi almaları için- maddi ve manevi her türlü desteği vereceğiz. Teknolojik sınıflar, bilgisayar destekli laboratuarlar ve alanında uzman kadromuzla öğrencilerimize en kaliteli eğitimi vereceğiz. Teknoloji çağında teknolojinin içinde olan bir bölümü kadromuza dâhil etmekten büyük mutluluk duymaktayız. Bu vesileyle; bölümün üniversitemize, Zonguldak’a hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yürütülen tüm çalışmalarda ve kazanılan başarılarda emeği geçen herkese en içten dileklerimle şükranlarımı sunuyorum.
Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 06:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER