BEÜ ÖĞRENCİLERİ, MİNİK HAYALLERİ RENKLENDİRDİ..

BEÜ ÖĞRENCİLERİ, MİNİK HAYALLERİ RENKLENDİRDİ..


gundemeregli.com-Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesinde öğretim gören Okul Öncesi Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencileri, Ören İlkokulu Anaokulu öğrencileri ile “ Beklenen Hayallerimiz, Hayallerimizi Renklendirelim” etkinliğini düzenlediler.

Doç Dr İlhan Karataş Koordinatörlüğünde Karadeniz Ereğli Eğitim Fakültesi Okul Öncesi öğretmenliği 3. Sınıf, 2. öğretim öğrencileri Emine Karaçelik, Melek Ülkü, M.Emre Cinlibaş, Reyhan Ceylan, Sibel Karagülle “Topluma Hizmet Dersi uygulamaları” dersi kapsamında “Beklenen hayallerimiz, hayallerimizi Renklendirelim” etkinliğini Amfi Tiyatro’da gerçekleştirdiler.

EEF öğrencileri, yapılan etkinlikte Köy Okulu öğrencilerini sahile getirerek, yüz boyama, sandalye kapma yarışması, balon yarışması ve resim yapma yarışması düzenleyerek ve son olarak da bir alış veriş merkezinde Eğlence Merkezine giderek, onlara farklı bir gün yaşatmanın heyecanını yaşadılar.

EEF Okul Öncesi Öğretmenliği 3. Sınıf 2. Öğretim öğrencilerinden Melek Ülkü konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Ören İlkokulu Anaokulu Öğrencileri ile “Beklenen Hayallerimiz Hayallerimizi Renklendirelim” projemizi gerçekleştiriyoruz. Ören İlkokulumuzdaki öğrenci kardeşlerimizin hayallerini kâğıda dökerek, onları hayata hazırlamayı amaçladık. Öğrencilerimiz içinde belki ilk defa Karadeniz Ereğli sahiline ve eğlence merkezine gelen kardeşlerimiz var. Onların heyecanları ve mutlulukları bizleri de çok mutlu etti. Öğrenci velilerimizde bugün bizlerle oldu, bu projede desteği olan herkese teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz ve bizler farklı bir gün yaşadık, onların hayallerini renklendirdik” dedi.

AMFİ TİYATRO’DA RESİM YARIŞMASI

Sahil Bandı Amfi Tiyatro’da yüz boyamayla başlayan etkinlik; Sandalye Kapma, Balon Patlatma ve resim yapma yarışmasıyla devam etti. Anaokulu Öğrencileri verilen resim kâğıtlarına hayallerindeki resimleri çizerek, Jüri üyeleriyle paylaştılar.

Öğrencilerin resim yarışması sonucunda madalyalarını almanın mutluluğunu yaşadılar.

Etkinliğin 2. Bölümü ise, şehir merkezinde bir Alışi Veriş Merkezinde gerçekleştirdi. Öğrenciler burada gönüllerince eğlenerek, öğretmen abla ve ağabeylerin ile farklı bir gün geçirmenin heyecanını yaşadılar.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2014, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER