BEÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bir anabilim dalı daha eklendi

BEÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bir anabilim dalı daha eklendi

BEÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bir anabilim dalı daha eklendi
Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Tezli Yüksek Programı 2016-2017 akademik yılında öğrenci alacak. 
BEÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü hali hazırla 16 tezli-tezsiz yüksek lisans programı, ve dört doktora programıyla akademik kariyer yapmak ve kendini geliştirmek isteyenlere önemli fırsatlar sağlıyor. Bölüm ve program çeşitliliğin birçok üniversiteye göre daha fazla olduğu BEÜ bu çeşitliliği lisansüstü programlarda da devam ettiriyor. 08/06/2016 tarihli Yükseköğretim kararıyla açılan program sosyal bilimler alanında lisansüstü eğitim almak isteyenleri sevindirdi.
Hedeflerinin lisans ve lisansüstü eğitimlerde bölüm ve program çeşitliliğini artırarak kaliteli bir eğitim sistemi olduğunu söyleyen Özer: “Üniversite olarak bölüm ve program çeşitliliğimizi artırmakla birlikte eğitim kalitemizi de bilimsel projeler ve yayınlarla da akademik camiaya ve bilim dünyasına katkılar sunarak yükseltiyoruz. Son olarak bünyemize katılan Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Tezli Yüksek Programı bu alandaki eksiği kapatıyor hem öğrencilerimize, hem de akademik ve idari personelimize de lisansüstü eğitimlerini kendi Üniversitelerinde yapma şansı sunuyor. Programın açılmasında emeği geçen başta Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yasemin Köse’ye çalışma arkadaşlarına şükranlarımı sunuyor, başarılar diliyorum” dedi.



Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER