BEܒlü öğrencinin kitabı çıktı

BEܒlü öğrencinin kitabı çıktı

BEܒlü öğrencinin kitabı çıktı
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü öğrencisi Can Günerhan ilk kitabı Füme Yalnızlık’ı çıkardı. 
Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, 6 yıllık bir çalışmanın emeği olan kitabını kendisine armağan etmek isteyen Makine Mühendisliği bölümü öğrencisi Can Günerhanı makamında kabul etti. Ziyarette kitabı hakkında Rektör Özere bilgi veren Generhan, Kitabım yalnızlıklara, aşka, kavgaya, en gündelik hicivlerden, en doruk felsefelere kapı aralayan; geniş bir lirizm içeriyor. Altı yıllık bir emeğin sonucu olan bu kitap birçok yaraya dokunuyor, hemen her insanın yaşayabileceği acılara sesleniyor dedi.
BEÜ Öğrencilerinin başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Rektör Özer ise, Öğrencilerimizin akademik çalışmalardan başka sosyal ve kültürel olarak kendilerini geliştirebilecekleri ya da kendilerinde var olan yetenekleri sergileyebilecekleri ortamları Üniversitemizde oluşturmaya gayret ediyoruz. Öğrencilerimiz üniversitede yalnızca öğrenim görmüyor aynı zamanda hayata bakış açıları ve farkındalıkları da değişiyor gelişiyor. Can Günerhan gibi bazı öğrencilerimiz yazıyor, bazıları resim çiziyor, fotoğraf çekiyor, profesyonel olarak sporla uğraşıyor hangi alanla ilgilenirse ilgilensin; gösterdikleri başarılar bizleri de gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Kendini geliştirmek ve çalışıp başarmak isteyen tüm öğrencilerimize maddi ve manevi her türlüğü desteği verdik vermeye de devam ediyoruz. Bu vesileyle Can’ı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2016, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER