BU PROJE BÖLGEYE ÖRNEK OLDU

Özel Utku Koleji Eğitim Kampüsu içinde yer alan Spor Tesisi Temel Atma Töreni gerçekleştirildi.

BU PROJE BÖLGEYE ÖRNEK OLDU

gundemeregli.com-Özel Utku Koleji Eğitim Kampüsu içinde yer alan Spor Tesisi Temel Atma Töreni gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen temel atma törenine, Şirket Müdürü Ali Çataklı, Okul Müdürü Hülya Çataklı, Kurum ortağı Nazım Efe, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Kdz Ereğli’de Eğitim kurumlarının başında yer alan, 28 yıldır Eğitim ve Öğretimdeki başarı çıtasını yükseltmeye devam eden Özel Utku Koleji İlçede öğrencilere daha iyi eğitim vermek için mevcut okulun bulunduğu alanın yanına yapılan ve Akıllı bina olarak adlandırılan, Eğitim Kampüsu içinde yer alan spor Tesisini açmanın mutluluğu yaşadı.

 
 
Yaklaşık 15 Milyon TL maliyetle yapılan bölgede benzeri olmayan bu projenin Türkiye’ de örnek olacağını belirten Şirket Müdürü Ali Çataklı, Bu yatırımlarımızı çocuklarımız için, bölgemiz, ülkemiz ve geleceğimiz için yapıyoruz” dedi.

Çataklı projede emeği geçen herkese teşekkür ederek  başladığı konuşmasında şunları ifade etti; “Projemizin ikinci kısmının temelini atmak için burada bulunuyoruz. Projemizin kapsamı çok geniş, içeriği çok büyük, birinci kısmının temelini attığımız bina tamamlandı. Bizler İnşallah bu ikinci temelini atacağımız spor kompleksinin de bitimini en son 2015 Eylül ayı olarak planladık, İç kısmına gelince içinde çok detaylı kısımlar var .Başta Ereğli’nin ihtiyacı olan çocuklarımızın gelecekte beton yığınları içerisinde ezilmemeleri rahat etmeleri için bir havuz projemiz var ,Üstünde spor salonumuz var,Konferans salonumuz var ve alt kısmında etkinlik alanları aklınıza gelebilecek bu spor kompleksinin içinde var .1200 Metre taban alanına 7 -8 bin metrekarede kapalı alan hacmine sahiptir.Allah inşallah bizlere yardım eder ,inşallah ikinci kısmından sonra 3. kısmını da 3 dönümlük Utku kolejine ait olan piknik alanı kampusunü yapmayı düşünüyoruz,Bu piknik alanı çevre halkına ,öğrencilerimize ve herkese açık olacak ve öğrencilerimizin genellikle stres durumlarını atmak için ,burada oyun bahçeleri,düşünüyoruz,örnek bahçeler düşünüyoruz,doğal ortamlar düşünüyoruz,Örneğin bir kaplumbağanın, bir arının, böceğin yaşantısını öğrencilerimize göstermek istiyoruz,Bu öğrenirken eğitmek,eğitirken öğretmek prensibine ait bir projemizdir ,tüm emeği geçenlere tekrardan teşekkür ediyorum “dedi.

 

BAŞARI UTKU KOLEJİNDE BİR GELENEKTİR

Öncelikle kendilerini destekleyen tüm velilere teşekkür eden Utku koleji müdürü Hülya çataklı ise çalışmalarının ileride üniversiteye kadar gitmesini ümit ederek yaptığı konuşmada

“ Okulumuzun devamı ülkemize ilçemize tüm çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun diliyorum, Başardık ve başarmaya da devam edeceğiz, Başarı Utku kolejinde bir gelenektir. Bu geleneği de hep birlikte tüm arkadaşlarımız, velilerimiz ve öğrencilerimizin desteği ile sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Diğer yandan proje ile ilgili duygu ve düşüncelerini anlatan okul yöneticileri, öğretmenler ve proje de emeği geçenler şunları söyledi;
UTKU KOLEJİ İLKOKUL MÜDÜR YARDIMCISI L. GÜVENÇ ÖZVEREN
“Bu kurumun bir çalışanı olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum, Bu yıllarca Ereğli de yaşayan halkın gurur duyacağı, çocukların güvenle emanet edebileceği bir kurumuz, Bunları daha da büyüyerek gösteriyoruz, Ereğli ye hayırlı uğurlu olsun “

KURUMUN ORTAĞI NAZIM EFE

Ereğli halkına ,sayın velilerimize ve öğretmenlerimize bizleri buraya kadar taşıdıkları için başlarında idareciler olmak üzere hepsine teşekkür ediyorum”
 
 
ÖĞRETMEN ZEHRA KARAHAN
 
“Bende bu kurumda yetişmiş bir öğretmen olmaktan çok mutluyum ,Utku koleji çok şey kattı çünkü bana ,Birkaç yıl önce hayal bile edemediğimiz bir şey var şuan karşımızda , çok daha başarılı, çok daha güzel eğitimle halkımızın karşısında olacağımızdan eminim”

UTKU KOLEJİ ORTA OKUL MÜDÜR YARDIMCISI VAROL HIZAL

“Eğitim kompleksinin şu anda birinci etabı olan Eğitim binası bitmek üzere, Bu projenin ikinci etabı olan Kapalı spor havuzunun kompleksinin temeli atılıyor bugün burada, Peşinden de bunun anaokulu kısmı var, son süratle devam ediyoruz projelerimize, Bu proje Ereğli ye örnek oldu. Bu proje Ereğli’nin projesi “

MİMAR ELİF IŞIK

“Öncelikle bu projeye bir hayale başladım, Hocalarımızla yaptığımız toplantılarla bu bir hayaldi ama bir yıldan bu yana bu hayal gerçekleşmeye başladı. Temeller dikildi. Benim için farklı bir projeydi. Uzun zamandır konut çalışırken biranda Eğitim içinde bulunmak insanı ayrı bir motive ediyor, Bu proje içinde olmaktan çok mutluyum,”

GÜNDEM GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ ÇETİN ESER

“Sizlerin bu Eğitimdeki girişimleriniz inşallah Türkiye’nin her tarafına yansır ve Eğitimde çok büyük ilerleme olur başarılar diliyorum “

Konuşmaların ardından kurban kesilerek, dualar eşliğinde Spor Tesisine ilk harç atıldı.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2014, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER