Çataklı,Hepinizi yürekten kutluyorum ´´

Çataklı,Hepinizi yürekten kutluyorum

Çataklı,Hepinizi yürekten kutluyorum ´´




Kdz Ereğli Özel Utku Koleji
Ortaokulu tarafından ,2015-2016 yılı mezunları için  mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Utku Koleji Spor salonunda gerçekleştirilen mezuniyet törenine Şirket Kurucu Müdürü Ali Çataklı, Okul müdürü Hülya Çataklı, Utku Anadolu Lisesi Okul müdürü Caner Özçep,Ortaokul Müdürü Hasan Koca,  Okul Yöneticileri Varol Hızal, L. Güvenç Özveren, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başlayan törende konuşan Okul Müdürü Hülya Çataklı;Türkiye’de ilk yüz’e giren okullardan biri olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi; “ 28 yıldan bu yana Atatürkçü bakış açımız ve ilkeli çalışmalarımızla Kdz Ereğli’de bir marka olduk. Türkiye’de ilk 100’e giren okul olmanın haklı gururunu yaşadık. Bu başarıyı ilkeli çalışan bir ekip ruhuyla, Utku ruhuyla başardık ve sizlerle bu güzellikleri paylaşmaya devam edeceğiz. Utku Koleji olarak “her bireyin tek, özel ve bir değer” olduğu düşüncesiyle, çağdaş ve yenilikçi bir eğitim anlayışıyla eğitim verdik. Öğrencilerimizi mutlu, sevgi dolu, yaratıcı, çok yönlü bireyler olarak yetiştirmek için fedakârca çalıştık. Öğrencilerimizi bireysel olarak gelebilecekleri en üst seviyeye taşımak, yarınlara en iyi ve donanımlı şekilde hazırlamak en önemli hedefimiz oldu.

 GELECEĞİMİZİ ONLARA EMANET ETMEK BİZLERE GURUR VERİYOR

Sizler; en önemli yatırımın eğitim olduğu bilinciyle, büyük özverilerle sevgili çocuklarınızı bizlere emanet ettiniz. Bizlere duyduğunuz güven için sizlere şükran borçluyuz. Bu güzel evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmiş olmak ve geleceğimizi onlara emanet etmek bizlere gurur veriyor. Bizlere verdiğiniz büyük destekten dolayı kurumum adına sizlere teşekkür ediyorum. Böyle bilinçli, duyarlı, saygılı evlatlar yetiştirdiğiniz için sizleri kutluyorum.

HEPİNİZİ YÜREKTEN KUTLUYORUM

Bugün seçkin bir okul olan Utku Koleji Eğitim Kurumları’ndan mezun olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorsunuz. Yoğun ve disiplinli çalışmalarınızın ödülünü aldınız. Hepinizi yürekten kutluyorum. Sizlerin daha da başarılı olacağınıza, çok iyi yerlere geleceğinize tüm kalbimle inanıyorum. Bizler Utku Koleji Eğitim Kurumları olarak Ne Mutlu Türküm Diyene ! sözünü gururla söyleyen, Atatürk sevgisi ile dolu gençler olarak yetişmenizi kutsal bir görev bildik. Utku Koleji olarak biliyoruz ki okulumuzdan aldığınız, sizleri ve ülkemizi yüceltecek değerleri her zaman yüreğinizde ve hayatınızda taşıyacaksınız. Sizler; Cumhuriyetimize ve değerlerimize sahip çıkarak, sizlere bırakılan emaneti daima koruyup, yükseltecek, Türkiye Cumhuriyetini Büyük Önderin çizdiği yolda ebediyen yaşatacaksınız. dedi.

Çataklının konuşmasının ardından Eğitimdeki devamlılığı sembolize eden ortaokuldan mezun olan öğrenciler tarafından okul flaması ve Türk bayrağı bir alt sınıf Öğrencilerine törenle devredildi.

Dereceye giren öğrencilere plaketleri verilmesinin ardından, okul birincisi Razan Ceren Ataman yaş kütüğüne adını çaktıktan sonra kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Mezun olan Öğrencilere, mezuniyet belgelerinin verildiği tören konfetilerin ve keplerin  atılmasıyla son buldu.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2016, 19:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER