Çataklı,ilçemizin ve okulumuzun gururu oldular

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Utku Eğitim Kurumları’nda, Türkiye genelinde 1 milyondan fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleşen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG), tüm soruları doğru yanıtlayarak 700 tam puan alan 3 öğrenci için ‘başarı pastası’ kesildi.

Çataklı,ilçemizin ve okulumuzun gururu oldular

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi´nde bulunan Özel Utku Eğitim Kurumları’nda, Türkiye genelinde 1 milyondan fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleşen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG), tüm soruları doğru yanıtlayarak 700 tam puan alan 3 öğrenci için ‘başarı pastası’ kesildi.
 
“AZMİN ÖNÜNDE HİÇ BİR ŞEY DURAMAZ”
 
 Utku Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı, okul binasında düzenlenen toplantıda gazetecilere yaptığı konuşmada, azmetmenin önemine değinerek şunları söyledi: “Böyle der imkanlarla 3 tane yavrumuzu Türkiye 1. yapmışsak, sanırımı gelecek yıllarda, 8. sınıfların tümünü birinci yapacağız. Azmin önünde hiçbir şey duramaz. Azmettik, çalıştık, kazandık. Seneye, sosyal tesisimizi açtığımızda bunu hep birlikte göreceğiz, bu başarılarımız dalga dalga yayılacak.”
 
 “HEPSİ BAŞARILI OLDULAR”
 
Okul Müdürü Hülya Çataklı ise birincilere verdiği başarı belgesi öncesi yaptığı konuşmada, tüm öğrencilerin başarı elde ettiklerini ifade ederek, şu sözlerle konuştu: “Birinci TEOG sınavında, 3 öğrencimiz tüm soruları doğru cevaplayarak tam puan aldı. 700 tam puan alan öğrencilerimiz, okulumuzun, ilçemizin ve ilimizin gururu oldular. 8. sınıfların hepsi başarılı oldular. İnşallah ikinci sınavda daha da başarılı olacaklar. Onları yetiştiren değerli anne ve babalarımızı, değerli öğretmelerimizi kutluyorum.”
 
 3 BAŞARILI ÖĞRENCİDEN, DİĞER ARKADAŞLARINA TAVSİYE
 
Sınavda önlerine çıkan 120 soruya da doğru cevap veren öğrencilerden Öğrenci Tulga Yayla, birinci olmaktan dolayı mutluluk yaşadığını belirterek, “arkadaşlarıma, kendilerini çok fazla sıkmadan çalışmalarını tavsiye ediyorum, arkadaşlarımın çalıştıklarını da biliyorum. Biraz daha fazla çalışırlarsa herkes yapabilir” derken öğrenci Razan Ceren Ataman da, çalışmaya devam edip ikinci TEOG’da da bu başarıyı sürdüreceklerinden emin olduklarını söyledi. Tam olan diğer örenci Gönül Sandal ise “konunun özünü öğrenmeye yönelik bir çalışma yaptık. Daha sonra bunu sorularla pekiştirerek çok çalıştık” sözleriyle konuştu.
 
BAŞARI PASTA KESİLDİ
 
Konuşmaların ardından üzerinde ‘1.’ yazan pasta idareci, öğretmen ve öğrencilerle birlikte kesildi. Kutlama etkinliğine, başarı elde eden öğrencilerin velileri de katıldı.
Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2016, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER