ÇAY, BAŞARI DİLEDİ

ÇAY, BAŞARI DİLEDİ

gundemeregli.com-Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, ilçede 275 salonda toplam 5 bin 156 adayın sınava gireceği Yükseköğretime Geçiş Sınavı öncesi tüm hazırlıkların tamamlandığını bildirdi.

Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, 23 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na katılacak tüm öğrencilere başarılar diledi. Kdz.Ereğli ilçe genelinde 21 okulda toplam 5 bin 156 öğrencinin sınava katılacağını açıklayan Çay, “275 salonda 550 görevli personelimiz ile 5 bin 156 öğrencimizin gireceği Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nın ilçemizde huzur içerisinde girilebilmesi için her türlü önlemlerimizi aldık. Sınav süresi boyunca gürültüden vatandaşlarımızın kaçınmaları gerekiyor. Yükseköğretime girişin birinci basamağı olan bu sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyor, kendilerine ve ailelerine sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ AÇIK

Kaymakam İbrahim Çay, Kdz.Ereğli Nüfus Müdürlüğü’nün Pazar günü Yükseköğretime Geçiş Sınavı´nda (YGS), nüfus cüzdanı olmayan veya nüfuscüzdanında TC kimlik numarası, soğuk damga veya fotoğrafı bulunmayan adaylarınmağduriyet yaşamalarını engellemek için 24 Mart pazar günü saat 07.00-10.15 arası Kdz.Ereğli İlçe Nüfus Müdürlüğünün açık olacağını da hatırlattı. Öte yandan seçim araçlarının da Pazar günü öğlen saatlerine kadar çalışma yapmaması isteniyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2014, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER