Çaycuma Kampüsü’nde Dev Yatırım

Çaycuma Kampüsü’nde Dev Yatırım

Çaycuma Kampüsü’nde Dev Yatırım

ÇaycumaKampüsü Spor alanları geliştirilmeye devam ediyor. Dönem içerisinde yapımıtamamlanıp hizmete açılan basketbol ve voleybol sahalarından sonra bu yılÇaycuma Kampüsü’ne tenis kortu yapımına başlandı.

BülentEcevit Üniversitesi (BEÜ) Çaycuma Meslek Yüksekokulu eğitim- öğretim yılının başında başladığıçevre düzenleme ve alt yapı çalışmaları tamamlanarak yeni eğitim- öğretimdönemi için hazır hale getirildi. BülentEcevit Üniversitesi bünyesindeki kampüsler arasında üçüncü büyüklükteki kampüsolan Çaycuma Kampüsü ana binasının dış cephe kaplamasının yapılması, yeni kütüphanenin yapılarak nitelikli birşekilde tefrişatı, çalışma salonu yapımı, öğrenci yemekhanesinin yenidendüzenlenmesi, Gıda Teknolojisi ve Ormancılık ve Orman Ürünleri Bölümleri ileilgili iki yeni laboratuvar yapımı çalışmaları tamamlandı.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Çaycuma KampüsüFarabi ve İbn-i Sina Kampüslerinden sonra Çaycuma Kampüsünün üçüncü büyükkampüs olduğunu ve sürekli gelişmesi için çalışma içinde olduklarınıhatırlatarak şunları söyledi: “Çaycuma Kampüsümüz hızla büyüyen bir kampüsümüzdür.Çaycuma’da daha önce bulunan Çaycuma Meslek Yüksekokulundan sonra açılanMühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Sivil Havacılık Yüksekokulu veSakine-Şevki Yurtbay Gıda Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi ilebirlikte farklı alanlarda gelişen bir kampüs haline gelmiştir. Bu nedenlebinaları ve derslikleri daha verimli kullanmak durumundayız. Artan öğrencikapasitemiz ve doğan yeni ihtiyaçlar nedeniyle başlattığımız çalışmalarımıztamamlandı. Çaycuma MYO kampüs ve derslikleri yeni eğitim-öğretim döneminehazır hale geldi. Yeniyapılan Hikmet Odabaş Çalışma Salonu da bu yıl Çaycuma MYO öğrencilerimizinhizmetinde olacak.”

Rektör Özer: “Öğrencilerimizinkaliteli eğitim almaları en büyük amacımız ve borcumuzdur.”

Üniversitemizinher birimi, öğrencileriyle ve personeliyle birlikte bizim için çok önemli.Hangi kampüsün neye ihtiyacı varsa üzerinde titizlikle duruyor ve hızlatalepleri karşılamaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin kaliteli bir eğitimalmaları en büyük amacımız ve borcumuzdur. Çaycuma Kampüsü son beş yıl içindeinanılmaz bir değişim yaşadı. Çaycuma Kampüsü üç bine yakın öğrencisiyle öğrenciyoğunluğu her yıl artan, aynı zamanda yatırımlarımızın da her yıl arttığı birkampüsümüz oldu. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha da güçlü bir kampüs halinegelecektir.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2016, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER