“Eğitim Dede” öğrencileriyle buluştu

Ereğlili eğitim gönüllüsü İbrahim İzmirlioğlu, 2014-205 Eğitim Öğretim Yılı vesilesiyle adını taşıyan İzmirlioğlu İlkokulu’nda düzenlenen törene katıldı.

“Eğitim Dede” öğrencileriyle buluştu

Ereğlili Eğitim gönüllüsü İbrahim İzmirlioğlu, 2014-205 Eğitim Öğretim Yılı vesilesiyle adını taşıyan İzmirlioğlu İlkokulu’nda düzenlenen törene katıldı.

Törende Okul Müdürü Orhan Köse tarafından teşekkür plaketi takdim edilen İzmirlioğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Değerli gönül dostlarım. 2014-2015 eğitim yılına hoş geldiniz. Sayın okul müdürüm, sayın hocalarım, değerli veliler, çok iyi biliyorsunuz ki okulumuz kurulduğu günden beri ilçemizde aranılan beğenilen bir okul olmuştur. Bu durum da tüm hocalarımızın gayret ve çabalarıyla olmuştur. Gönül ister ki bu durum ilelebet devam etsin, okulumuz şenlikle, güzellikle mutlulukla anılsın. 2014-15 eğitim yılınızı canı gönülden kutluyor, evlatlarıma başarılar diliyorum. Sağ olun var olun.”

KÖSE: “PLANLI OLURSAK BAŞARIRIZ”

Okul Müdürü Orhan Köse de yaptığı konuşmada, okulun açılışında yaşanan heyecan ve coşkunun bir eğitim yılı boyunca devam etmesi dileğinde bulunarak “Uzun bir tatilden sonra yeni bir döneme adım attık, merhaba dedik. Her yeni adımda eğer, planlı, programlı ve istekli olursak amaca ulaşabiliriz. O nedenle ilk günden itibaren tatilin gevşekliğinden kurtulmaya çalışarak derslerle ve kitaplarla buluşacağız. Belki yaz tatilindeki uyku ve yaşam düzenimiz bozulacak. Ama sizler bu konuda kendinizi düzenleyerek hızla uyum sağlayacaksınızdır. Bu konuda sizlere güveniyorum” şeklinde konuştu.

Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Arslan ise öğrenci, veli ve okul işbirliğinin başarı için önemine vurgu yaparak, yeni eğitim yılında da veliler ve Okul Aile Birliği olarak üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getireceklerini söyledi.

Tören de ayrıca öğrenciler tarafından okul ve eğitimin önemini vurgulayan şiirler ve yazılar okundu.

EĞİTİM DEDEYE PLAKET, ÖĞRETMENLERE ÇİÇEK

Törenin sonunda, Okul Müdürü Köse tarafından Eğitim Dede olarak tanınan İbrahim İzmirlioğlu’na teşekkür plaketi taktim edildi. Köse ayrıca okul öğretmenlerine, öğrencileri sembolize ettiğini söylediği birer karanfil hediye ederek, yeni eğitim yılında başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER