ERDOĞAN AİLESİNİN GURURU

ERDOĞAN AİLESİNİN GURURU

Ereğli ilçesi Yeni mahallede inşaatına bir süre önce başlanan Saniye Erdoğan anaokulu inşaatı tamamlandı.

Ereğli Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgilere göre, okul inşaatının 200 Bin TL&[#]8217;ye mal olduğu belirtilerek, Erdoğan ailesinin katkıları ile okulun tamamlandığı kaydedildi.

Okulda öğrenci kayıtlarının başladığı ve şu ana kadar 35 öğrencinin okula kaydının yapıldığı ifade edilerek, Okul inşaatının tamamlanmasının arından yüklenici firma okulu Milli eğitime devir etti. Devir işlemlerinin ardından ise kayıtlara başladık. Okulumuzun bu yılın ikinci eğitim-öğretim yılına yetişecek. Bu noktada tüm çalışmalara başladık. Okulda ki eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Öğrenci kayıtları da başladı. Okulda mahalledeki büyük bir eksikliği de gidermiş oldu. Öğrenciler geniş ve rahat ortamda eğitim-öğretim görme fırsatı yakalayacak&[#]8221; denildi.

İşadamı ve Ak Parti 23 ve 24. Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan&[#]8217;da okulun hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, &[#]8220;bizden ne istenirse biz üzerimize düşeni yaptık. Bundan sonraki iş Milli Eğitim camiamızın çalışmalarına kaldı. Okul eşimin ismini taşıyor, eşim adına da oldukça mutlu olduğumu ifade etmeliyim&[#]8221; dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2012, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER