FUTBOLUN KRALİÇELERİ,ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

FUTBOLUN KRALİÇELERİ,ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ
gundemeregli.com
-Ereğli ilçesinde Türkiye Şampiyonu olan Kız Futbol Takımı Kaymakam İbrahim Çay tarafından altınla ödüllendirildi.
Gençler Kız Erkek Futbol Türkiye Birinciliği şampiyonu olan Kdz. Ereğli Lisesi Kız Futbol Takımı oyuncuları Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette oyunculara eşlik eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç, Kaymakam Çay’a hitaben yaptığı konuşmada takımın başarısının Ereğli için önemli olduğunu belirterek, kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.
Ereğli’de Atatürk Ortaokulu’nun futsalda Türkiye şampiyonu olmasının ardından Ereğli Lisesi kız futbol takımının da Türkiye şampiyonluğu elde etmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Kaymakam Çay, imkân tanındığında başarının da peşinden geldiğini söyledi. Çay ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında “Gerçekten başarı okul müdürümüz, idarecilerimiz, Milli Eğitim Müdürlüğü ve teşkilatınındır. Özellikle bu işe kendini veren Beden Eğitimi öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum. Gençlerimizin başarısında aileleri ve kendilerini de kutluyorum. Bize bu seni ikinci bir sevinç yaşattılar. Demek ki imkânlar tanınınca, başarı geliyor. Öğrencilerimizin milli takımda olması bize ayrı bir gurur veriyor. Ereğli’de görev yapan arkadaşlarımı, Milli Eğitim Camiası eğitime kendini vermiş, her alanda kendilerini kanıtlamak için yarış halindeler. Başarılar diliyorum. Emeği geçenlerden bin kere Allah razı olsun diyorum” dedi.
Türkiye şampiyonu kız futbol takımını çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Erkan Kılıçarslan ise 4 yıldır yarı finalde kaybettikleri şampiyonluğu bu yıl kazanmayı başardıklarını anlattı. Müsabakalarda çok zorlu rakiplerle karşılaştıklarını dile getiren Kılıçaraslan konuşmasında şu bilgileri verdi; “Eskişehir’de yarı finalleri oynadık. Türkiye’nin İstanbul, İzmir birincilerini yendik. Takımda milli sporcularımız var. İki kızımız şu anda milli takımda. Daha önce milli olmuş oyuncularımız var. Sadece iki gol yedik, 65 gol attık turnuva boyunca. Namağlup olarak turnuvayı tamamladık. Zonguldak tarihinde Atatürk Ortaokulu ve bizden başka Türkiye Şampiyonu olmuş okul takımı yok.”
Konuşmaların ardından Kaymakam İbrahim Çay, Okul Müdürü Orgay Ercan, Okul İdarecileri ve öğrencileri turnuvada çalıştıran beden eğitimi öğretmenlerine plaket verdi.
Şampiyon takımın oyuncularına ödül olarak cumhuriyet altını ve başarı belgeleri ise öğrencilere Kaymakam Çay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç tarafından verildi.
Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2014, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER