Hızal,sürekli başarının altındaki sır ekip çalışması

Kdz. Ereğli İlçesi Özel Utku Koleji Okul Müdür Vekili Varol Hızal, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan TEOG sınav sonuçlarına göre, Özel Utku Kolejinden 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan öğrencilerin %54’ü’nün ilçede ilk 200’e girme başarısı gösterdiğini dile getirdi.

Hızal,sürekli başarının altındaki sır ekip çalışması


Kdz. Ereğli İlçesi Özel Utku Koleji Okul Müdür Vekili Varol Hızal, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan TEOG sınav sonuçlarına göre, Özel Utku Kolejinden 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan öğrencilerin %54’ü’nün ilçede ilk 200’e girme başarısı gösterdiğini dile getirdi.

Hızal, Utku Koleji olarak hedeflerinin her zaman büyük olduğunu ve başarı odaklı çalışmayı bir kurum felsefesi haline getirdiklerini belirterek; ”Okulumuz bu yılda il ve ilçe de başarıları ile Ereğli’nin gururu olmaya devam ediyor. Öğrencilerimizin elde ettikleri 2015 TEOG YEP puanları yine hepimizi mutlu etti” dedi.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında 48 öğrencinin Utku Koleji Özel Ortaokulunu bitirerek mezun olduğunu ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan TEOG sınav sonuçlarına göre büyük başarı gösterdiğini dile getiren Hızal şunları söyledi:

“Öğrenci merkezli, başarı odaklı ve disiplinli çalışma çalışmanın sonucu %’lik dilimlerden elde ettiğimiz tahmini verilere göre mezunlarımızın%54’ü ilçemizde ilk 200’e girme başarısı gösterdi.Bildiğiniz gibi bakanlığımız TEOG da ilçe, il ve ülke sıralaması yapmıyor. Sadece öğrencilerin %’lik dilimlerini açıklıyor.

İLK 10’ DA 3 UTKU’LU

Utku Koleji Eğitim Kurumlarının Ortaokul Bölümü 2014-2015 mezunlarından; Kıvanç Doğanay ve Gaye Yüce 498,8491 Yep puanı ile, aynı puanla ilçe 1. ve 2. Olma başarısı gösterdiler. Ülke genelinde ise 0.03’lük dilime giren öğrenciler gurur kaynağı oldular.Yine Berkant Yağız isimi öğrencimiz; ; 496.3425 Yep puanı ile hesaplarımıza göre Kdz Ereğli’de ilk 10’a girme başarısı gösterdi.Mezunlarımızın %19’u - 9 öğrencimiz 491 ve üzeri %46’sı -22 öğrencimiz 470 ve üzeri puan alarak ilçemizin gurur kaynağı oldular.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BAŞARI BURSU VEREREK DESTEK OLUYORUZ

Utku Koleji Eğitim Kurumları bünyesinde yeni açılan Özel Utku Anadolu Lisesi hedeflerimizin ötesinde ilgi görüyor. 9-10-11 ve 12. Sınıflarımıza öğrenci kabul ediyoruz. 9. Sınıflarımızda eğitim öğretim görmek isteyen, hem Utku Koleji Özel Ortaokulundan mezun öğrencilerimize, hem de ilçemizde bulunan diğer özel ve resmi okulların ortaokullarını bitiren başarılı öğrencilere burs imkânı sunmaya devam ediyoruz.

Utku Koleji Özel Ortaokulu mezunlarına %100’lere varan değişik oranlarda burs ve indirim imkânı sağlayarak Utku’lu olma avantajını sağlıyoruz.

Yine ilçemizde bulunan diğer ortaokullarının mezunlarına da %100’lere varan değişik oranlarda burs vererek başarılı öğrencileri ödüllendiriyoruz.

DEVLET DESTEĞİ İMKÂNI

201-2015 Eğitim – Öğretim yılında ilçemizin özel okulları arasında velilerine tek Devlet Desteği imkânı sunan Utku Koleji olarak 2015 – 2016 eğitim öğretim yılı için de velilerimizin bu imkândan yararlanılmasını sağlayacağız. Bakanlığımızın yaptığı açıklamaya göre Ağustos ayında başlayacak olan müracaatlar bu yıl okulumuzdan da yapılabilecektir. Velilerimizin çocuklarını resmi okullara nakil almalarına gerek kalmamıştır.

SÜREKLİ BAŞARININ ALTINDAKİ SIR EKİP ÇALIŞMASI

Bu başarı da Utku Koleji Ailesini oluşturan her bir bireyin yoğun çalışması var. Hiç birini birbirinden ayırt etmek mümkün değil. Başta eğitim öğretim adına hiçbir isteğimizi ötelemeyen ve istediğimiz tüm imkânları bize sunan Yönetim kurulumuz, bizlere hizmet veren özveri ile çalışan tüm yardımcı personel, halkla ilişkiler birimimiz, memurlarımız, PDR servisimiz, öğretmenlerimiz ve tüm tedarikçilerimiz olmak üzere herkesi sayabilirim. Ayrıca bizden desteklerini esirgemeyen tüm velilerimiz. Hep birlikte olmak, birlik olmak ve çalışmaları disiplin içinde uygulamak diyebilirim. Başarının sağlanmasında emeği olan tüm Utku ailesine teşekkür ediyorum.

BU EREĞLİ İÇİN BİR KAZANÇTIR

Öte yandan, TEOG sınavına giren öğrencilerin Lise’ye kayıt yaptırdığını dile getiren Hızal, kayıtlarımız süratli bir şekilde devam ediyor. Biz bu sene yeni açılan bir lise olmamıza rağmen 9.-10.-11. 12. Sınıflara öğrenci kayıt ediyoruz. Kayıtlarımızda şuanda dolma noktasına gelmiş durumda, bu da tabi ki bizi mutlu ediyor. Bu Ereğli için bir kazançtır, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2015, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER