Kepez İzmirlioğulları Ortaokulu´ndan Mevlana Haftasına Sergi

Kdz. Ereğli İlçesi Kepez İzmirlioğlulları Ortaokulu Öğrencileri tarafından ”Mevlana Haftası “dolayısıyla sergi açılışı gerçekleştirildi.

Kepez İzmirlioğulları Ortaokulu´ndan Mevlana Haftasına Sergi

Kdz. Ereğli İlçesi Kepez İzmirlioğlulları Ortaokulu Öğrencileri tarafından ”Mevlana Haftası “dolayısıyla sergi açılışı gerçekleştirildi. Önceki gün açılan sergide öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli çalışmalar yer aldı. Serginin Açılışını Okul Müdürü İsmet Kalıçlı ve öğrenciler yaptı. Kepez İzmirlioğlulları Ortaokulu Okul Müdürü İsmet Kalıçlı, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mesut Rahmi Cinemre ve Öğrenciler tarafından hazırlanan Maketler, Hz. Mevlana’nın 7 öğüdünü anlatan resimler, Tuval çalışmaları, Güzel Yazı örnekleri ve kolaj çalışmaları yer alıyor.
Okul Müdürü Kalıçlı açılış ile ilgili şu görüşlere yer verdi; Gel, gel, ne olursan ol yine gel şeklinde başlayan dizeleri sebebiyle günümüzde de insan sevgisi üzerine olan felsefesi ile önem kazanmıştır. Hz. Mevlana günümüzde, 800 yıl önce yanan ezeli aşkın ateşi, sevgiye, aşka ve güneşe muhtaç olan insanları teselli ediyor. Kepez İzmirlioğulları Ortaokulu olarak bu felsefeyle hareket eden öğrenci ve öğretmenlerimizi gönülden kutluyorum.’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2015, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER