MESLEK EDİNDİRME KURSLARI BAŞLIYOR…

MESLEK EDİNDİRME KURSLARI BAŞLIYOR…
 
 
gundemeregli.com-EBİL Eğitim Yazılım ve Danışmanlık Limited Şirketi Sahibi Fevzi Likoğlu “EBİL Eğitim Merkezi ile Zonguldak çalışma ve iş kurumu il müdürlüğü işbirliği ile ortaklaşa iş gücü piyasasının nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılamak ve işsizlerin daha nitelikli eğitim alabilmelerini sağlamak için Meslek Edindirme Kursları’nın çok yakında başlayacağını belirtti.

Meslek Edindirme kurslarının çok yakında hizmete gireceğini belirten Likoğlu şunları söyledi;” Ebil Eğitim Merkezi ile Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliği ile ortaklaşa İş gücü piyasasının nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılamak ve işsizlerin daha nitelikli eğitim alabilmelerini sağlamak için iş gücü yetiştirme kursları vermekteyiz. Çok yakında meslek edindirme kurslarımız başlıyor, Bu kursların amacı piyasanın nitelikli eleman ihtiyacını karşılamaktır. Tüm çabamız kursiyerlerimizin Aranan Nitelikli Eleman olması içindir. Kurumumuzda vermiş olduğumuz Eğitimler sonucunda İŞ-KUR ortaklığında açılan kurslarda sigortasız staj dönemi kapsamında ki çalışanlarınız da eğitimlerimizden faydalanabiliyorlar. Ayrıca mezun öğrencilerimizin aldıkları eğitimlerde faaliyet gösteren firmalara yönlendirmelerini de yapıyoruz. Bu durumda 6111 sayılı kanun gereği işverenlerinde belirli avantajları olduğunu belirtmek isteriz. Bu tür kurslardan mezun olan kursiyeri işyerinde istihdam eden işveren sigorta primini yarım ödemektedir. Çok yakında ücretsiz meslek edindirme kurslarımız ( Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Muhasebe Yardımcı Elemanı, Web Tasarım, bilgisayar destekli tasarım Autocad) şeklinde açılacaktır ”dedi.

Meslek edindirme kursu Katılım koşulları hakkında bilgi veren Likoğlu; Kursiyerlerin 18 yaşını doldurmuş olması, İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmaları gerektiğini, Ebil Eğitim Merkezinde yapılacak olan seçmelere en az Lise ve Dengi Okul mezuniyeti arandığını ve ayrıca İŞKUR’a kayıtlı olmayanların katılamayacağını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2014, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER