Minikler hem eğlendirdi, hem ağlattı

Utku Koleji’nde sene sonu etkinliği düzenlendi.

Minikler hem eğlendirdi, hem ağlattı

Utku Koleji Orçun Çataklı Konferans Salonu’nda yapılan, 5 ve 6 yaş ana sınıfı grubunun sergilediği gösteriler ilgiyle takip edildi.

Kdz. Ereğli Özel Utku Koleji Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı, Kurum Müdürü Hülya Çataklı, öğretmenler, veliler ve davetlilerin katıldığı etkinlikte coşku dolu anlar yaşandı.

Program 5 ve 6 yaş grubunun koro eşliğinde şarkı gösterisi ile başladı. Slayt gösterileri ile devam eden etkinlikte miniklerin dans gösterileri ilgiyle izlendi. Sahnede çocuklarının gösterilerini fotoğraf ve videoya alarak ölümsüzleştirmek isteyen aileler, adeta birbiriyle yarıştı. Beden öğretmenlerinin eşliğinde gösteriler sunan 5 yaş grubu, izleyicilerden büyük alkış aldı. Daha sonrasında 6 yaş grubunun sahnede sergilediği akrobatik performansların ardından bir öğrencinin Türk bayrağı açması alkış ve coşkuya neden oldu. 5 yaş grubu renkli şemsiyeler ile sahnede ‘Rengarenk’ şarkısı ile dans ederken, 6 yaş grubu da giydikleri Türk Bayraklı tişörtler ile Davul Zurna Zeybek eşliğinde koreografilerini sergiledir. Düzenlenen sene sonu etkinliğinde öğrencilerin bireysel piyano performansı veliler ve okul idaresi tarafından çok beğenildi.

Performans sonrası öğrencilerin toplu şekilde İstiklâl Marşını söylemeleri ve açılan Türk Bayrağı ayakta alkışlandı. Program sonunda seyircilerin de eşlik ettiği İzmir Marşı hep bir ağızdan söylenirken, katılımcılar mutlu bir gün geçirdi.

Gösteriler sonunda, öğrenciler diplomalarını, Anasınıfı öğretmenlerinden alırken, program öğrencilerin kep atma töreniyle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2017, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER