MUTLULUKLARINA ORTAK OLDULAR

MUTLULUKLARINA ORTAK OLDULAR

gundemeregli.com- Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Uluslar arası proje başarısı gösteren Kdz.Ereğli Yıldırım Koleji İlköğretim ve Lise kısmını misafir etti. Oda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç, Meclis Başkanı Zeki Us , Yöentim Kurulu Başkan Yardımcısı Niyazi Özcan , Yönetim Kurulu Üyeleri : Muhammet Likoğlu , Ali Çetin , Mehmet Çivici , Misafirlerini karşılarken Yıldırım Kolejinden Proje Koordinatörü :Zafer Türkmen , Lise Müdürü:Ahmet Arıkçı, İlköğretim Müdürü : Mehmet Sarısoy , İlköğretim Bilgisayar Öğretmeni: Osman Şeyban ve Projelerde Başarı sağlayan öğrenciler hazır bulundular.

Dört gün süren Final sonunda öğrencilerimiz Dünya 2.liği , 1 Gümüş madalya , iki dünya 3.lüğü , 2 Bronz madalya kazanarak Ülkemizi en güzel şekilde temsil etmiştir.

Dereceye Giren Öğrenciler ve Projeleri:

Abdullah Berka SALİHOĞLU: Yıldırım lıne projesi ile çizgi izleyen robot kategorisinde Dünyanın en iyi 8 robotu arasına girerek Dünya 3.lüğünü elde ederek bronz madalya kazandı.

Furkan Enes YALÇIN ve Ahmet ÇELİK: YIL CO UP 4 Pervaneli insansız Hava Aracı projesi ile Dünya 2.si olarak Gümüş madalya kazanmıştır.

YILDIRIM KOLEJİ İLK ÖĞRETİM KISMI E-BİKODA DÜNYA İKİNCİSİ

Ankarada yapılan Uluslararası EBİKO (EğitimdeBilişimKültürüOrganizasyonu)yarışmasında web tasarım alanında Dünya ikinciliği elde etti.

6-c sınıfı öğrencilerinden Ceren BATU ve 5-c sınıfı öğrencilerinden Emirhan ULUKAYA bir yıllık bir çalışmanın ürünü olan Eserlerimiz Dünya Ortak Mirasın da isimli bir site oluşturdular. Oluşturdukları bu site ile öğrenciler bu sene 8.si düzenlenen EBİKO organizasyonunda Dünya 2.si oldu.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Yetkilileri Dünya genelinde derece alan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim ederek başarılarının devamını dilediler.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2012, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER