NİTELİKLİ ELEMAN İHTİYACINI EBİL KARŞILIYOR

NİTELİKLİ ELEMAN İHTİYACINI EBİL KARŞILIYOR

gundemeregli.com-EBİL Eğitim Yazılım ve Danışmanlık Limited Şirketi Sahibi Fevzi Likoğlu “EBİL Eğitim Merkezi ile Zonguldak çalışma ve iş kurumu il müdürlüğü işbirliği ile ortaklaşa iş gücü piyasasının nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılamak ve işsizlerin daha nitelikli eğitim alabilmelerini sağlamak için iş gücü yetiştirme kursları vermekteyiz “dedi.

İşkur ile ortak düzenlediği istihdam zorunluluğu olan eğitim programlarını, sorumluluklarını tam anlamıyla yerine getirerek başarıyla hayata geçirmiş ve geçirmeye devam eden Ebil Eğitim yeni kurslar açarak piyasanın ihtiyaç duyduğu mesleklerde eleman yetiştirerek mezun olan öğrencilerin aldıkları eğitimlerde faaliyet gösteren firmalara yönlendirmelerini yapmaya devam ediyor.

Ebil Eğitim piyasa şartlarına göre nitelikli eleman yetiştirmeye devam ediyor.

EBİL Eğitim ile Zonguldak çalışma ve İş-kurumu il müdürlüğü işbirliği ile ortaklaşa başlatılan piyasanın nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılamak ve işsizlerin daha nitelikli eğitim alabilmelerini sağlamak için ortaklaşa başlatılan projede amaçlarının istihtam arttırılması ve iş gücü piyasasının ihtiyaç duyduğu mesleklerde yetiştirilerek istihdam edilmelerini sağlamak olduğunu belirten Likoğlu şunları söyledi.

Ebil Eğitim Merkeziile Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliği ile ortaklaşaİş gücü piyasasının nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılamak ve işsizlerin daha nitelikli eğitim alabilmelerini sağlamak için iş gücü yetiştirme kursları vermekteyiz.Bu kursların amacı piyasanın nitelikli eleman ihtiyacını karşılamaktır. Tüm çabamız kursiyerlerimizin ‘Aranan Eleman’ olması içindir. Kurumumuzda vermiş olduğumuz Eğitimler sonucunda İŞ-KURortaklığında açılan kurslarda sigortasız staj dönemi kapsamında ki çalışanlarınız da eğitimlerimizden faydalanabiliyorlar. Ayrıca mezunöğrencilerimizin aldıkları eğitimlerde faaliyet gösteren firmalara yönlendirmelerini de yapıyoruz.Bu durumda 6111 sayılı kanun gereği işverenlerinde belirli avantajları olduğunu belirtmek isteriz. Bu tür kurslardan mezun olan kursiyeri işyerinde istihdam eden işveren sigorta primini yarım ödemektedir. Bu amaç doğrultusunda tekrar (Nisan-Mayıs gibi…) ücretsiz meslek edindirme kurslarımız (Büro Yönetim ve Sekreterlik, Muhasebe Yardımcı Elemanı, Satış Danışmanı, Web Tasarım, Autocad) açılması beklenmektedir. Bu konuda daha fazla bilgi almak için aşağıdaki iletişimbilgilerindenbizlere ulaşabilirsiniz, ayrıca meslek kurslarımız ve mevzuat bilgileri ekteki dosyamızda açıklanmaktadır.

Tel: 0372 323 24 19-0372 323 24 20E-mail:[email protected]-[email protected]

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2014, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER