Öğrencilerden BEÜ standına yoğun ilgi

Öğrencilerden BEÜ standına yoğun ilgi

Öğrencilerden BEÜ standına yoğun ilgi
 Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen “Üniversite Tercih Fuarına katıldı. 
Öğrencilerin BEÜ standına yoğun ilgi gösterdiğinin belirtildiği fuar hakkında yetkililer tarafından yapılan açıklamada, “Fuar, öğrencilere ve velilere pek çok farklı üniversiteyi yakından tanıma olanağı sağladı. İstanbul ve pek çok farklı şehirden gelen öğrenci ve veliler fuara yoğun ilgi gösterdi. Fuarda, üniversitemizi Öğrt. Gör. Mestinaz Gündaş, Kadriye Sarıhan ve öğrencimiz Mehmet Keskin temsil etti. Üniversitemizi tercih etmek isteyen öğrenci ve ailelerine, fakülte ve bölümler, yurt olanakları, sosyal faaliyetler ve kültürel aktiviteler hakkında detaylı bilgi verildi.
Fuarda BEܒye öğrenci ve velilerin ilgisi oldukça fazlaydı. Üniversitemizin hemen her fakültesine yoğun sorularıyla ilgi gösteren öğrenci ve velilere üniversitemizi tanıtan broşürler, kitapçıklar, Kampüsün Sesi Dergisi ile çeşitli tanıtım materyalleri verilerek üniversitemizi daha yakından tanımaları sağlandı.” denildi.
Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2016, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER