ÖĞRETMEN SEMPOZYUMU’NA YOĞUN İLGİ.

ÖĞRETMEN SEMPOZYUMU’NA YOĞUN İLGİ.

gundemeregli.com-TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarının 12 Nisan’da düzenlediği 11. Geleneksel Öğretmen Sempozyumu’na yoğun ilgi.

Zonguldak, İstanbul, Ankara, Ereğli , Alaplı, Akçakoca’dan gelen yöneticiler, öğretmenler, eğitim fakültesindeki öğrenciler TED Kdz.Ereğli Kolejinin 11. Geleneksel Öğretmen Sempozyumu’nda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.

Sempozyum müzik öğretmenleri; Uğur Bostancı, Emrah Gümüş ve Sanem Ekmekçi’nin hazırladığı müzik dinletisi ile başladı.

TED Kdz. Ereğli Koleji Lise Müdürü Selim Aslankaya, sempozyumun açılış konuşmasında Mesleğimizin temelini oluşturan eğitim ve öğretim konusu direkt insan yetiştirme ile ilgili olduğunu belirterek yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Toplumların gelişip şekillenmesinde de birinci derece rol oynamaktadır. Öğretmenler, verdikleri kaliteli eğitimle, yetiştirdikleri bireylerde vatan ve millet sevgisi, fedakârlık, düzen, disiplin ve özgüven duygularının gelişmesini hızla sağlayıp, başarının hangi aşamalardan sonra geleceğini öğretirler. İşte biz TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak, eğitim alanında sivil inisiyatifin etkinleştirilmesini, okul öncesinden yüksek öğretime kadar tüm boyutlarda yaptığı eğitim çalışmalarını ülke çapında ve uluslararası düzeyde sürdürmeyi, uygarlık değerlerini koruma ve geliştirme çabasında etkin rol oynamayı hedefleyen çağdaş ve ilericiöğretmenler yetiştirmeyi hedefliyoruz.” Birçok ünlü akademisyenin katıldığı 11. Geleneksel Öğretmen Sempozyumu paralel oturumlarla devam etti. Sempozyum, TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Müdür Yardımcısı Berkan Durak’ın yönettiği “Bir Lider Olarak Farkındalık Yaratan Öğretmenler” konulu panelle son buldu.

.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2014, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER