Öğretmenler, dünyanın en onurlu ve kutsal mesleğine sahip müstesna kişilerdir

Öğretmenler, dünyanın en onurlu ve kutsal mesleğine sahip müstesna kişilerdir

Öğretmenler, dünyanın en onurlu ve kutsal mesleğine sahip müstesna kişilerdir

AK PartiZonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle birmesaj yayınladı;

Çaturoğlu mesajında şu ifadeler yer verdi; “Öğretmenlerimiz yedidenyetmişe her bireyin temelinde emeği olan, geçmişin öğreticisi, geleceğimizinkurucusu dünyanın en onurlu ve kutsal mesleğine sahip müstesna kişilerdir. Gazi Mustafa Kemal’e Başöğretmenlik unvanınınverildiği bu anlamlı günde 24 Kasım Öğretmenler Gününü en kalbi duygularımla kutluyor, bu vesileylemeslek andı içmiş yeni, eski bütün öğretmenlerimizi tebrik ediyor, bu mesleğeömrünü adamış vefakâr öğretmenlerimizin hürmetle ellerinden öpüyorum.

Her birey hayat boyu öğrenir. Yenideğerler üretebilmek, faydalı insanlar olabilmek için hayat boyu devam eden iyibir eğitime ihtiyaç vardır. Milli, ahlaki ve kültürel değerlerine sahip çıkanyeni nesiller yetiştirmek, çağımızın gereği olarak kalkınmanın temelinde yeralan eğitimli işgücüne sahip, çağdaş, güçlü, bir Türkiye olmak bizlerin de enbüyük hedefidir. Bu hedef doğrultusunda Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşlarıolarak başta öğretmenlerimiz olmak üzere her birimize çok önemli görevlerdüşmektedir. Unutmamalıyız ki eğitim alanında atılan her ileri adım, ülkemizinaydınlık geleceğine yapılmış bir yatırımdır.

Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerinen onurlusunu seçerek; çocuklarımızı çağdaş bilgi ve teknoloji donanımlıyetiştirerek geleceğe hazırlama sorumluluğunu üstlenen, geleceğimizin mimarı tümöğretmenlerimizin öğretmenler gününü tekrar kutluyor, öğretmenlerimize sağlık,mutluluk ve başarılar diliyor, ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimizi rahmetve şükranla anıyorum.”



 

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER