Özbakır, 24 Kasım Öğretmenler Günü´nü kutladı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle yazılı basın açıklaması yaptı.

Özbakır,  24 Kasım Öğretmenler Günü´nü kutladı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır,  24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle yazılıbasın açıklaması yaptı.

Özbakır “Öğretmenlik, emek, sabır, fedakârlık ve hoşgörünün enyüksek manada sergilendiği ulvi bir görevdir. Çocuklarımızın zihinsel,bedensel,  duygusal, sosyal ve toplumsalaçıdan gelişiminin anne ve babadan sonra en büyük temsilcileri değerliöğretmenlerimizdir.

Cumhuriyetinkurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “ Öğretmenler, Yeni Nesil SizinEseriniz Olacaktır” sözleri üzerine, kendilerini, çocuklarımız ve gençlerimizedüşünmeyi, bilgi üretmeyi, araştırmayı, akılcılığı ve tarihini öğretmeye, Ülkesini,Bayrağını, milletini seven kişilikli, milli ve manevi değerleri özümseyenbireyler yetiştirmeye adayanlarsınız.

 İnsanlığın kendinigeliştirmek için keşfettiği en etkili vasıta da eğitim olmuştur. Adına bilgiçağı dediğimiz günümüzde eğitimin önemini izaha herhalde gerek yoktur. Bugündünyada üretilen oluşturulan bütün katma değerin en önemli payı yine beşerisermaye dediğimiz insan niteliğine aittir.

Bu duygularlaebediyete intikal etmiş olan öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyor,Ülkemiz ve Milletimizin geleceği çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimiz veemekli öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü” nü kutluyor, sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2015, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER