Özer´den Eczacılık Fakültesi öğrencilerine ziyaret

Özer´den Eczacılık Fakültesi öğrencilerine ziyaret

Özer´den Eczacılık Fakültesi öğrencilerine ziyaret
Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer bu yıl 60 öğrenci ile eğitim hayatına başlayan Eczacılık Fakültesi’ni ziyaret etti. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hale Sayan Özaçmak ve öğretim elemanları ile fakülteyi gezen Özer, öğrencilerle bir araya geldi. 
Üniversite öğrencilerinin görüş, öneri ve isteklerini dinleyen Prof. Dr. Mahmut Özer, Bülent Ecevit Üniversitesinin gelecekte gerçekleşmesini planladığı projelerini öğrencilerle paylaştı. Öğrenciler, kendilerini ifade edebilmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür toplantıların devam etmesi temennisinde bulundular. Rektör Özer öğrenciler tarafından sorulan sorulara ayrıntılı olarak cevap verdi.
2016-2017 Eğitim öğretim yılında Eczacılık Fakültesi öğrencilerine başarı dileklerinde bulunan Özer şunları söyledi:
“Bülent Ecevit Üniversitesi olarak, önde gelen ilkelerimizden biri, öğrenci merkezli bir üniversite olmaktır. Eczacılık Fakültemiz yeni açılmış olmasına rağmen öğrencilerimizin memnuniyeti bizleri mutlu etti. Bugün burada öğrencilerimizle bir araya gelerek samimi bir ortamda diyalogda bulunduk Öğrencilerimizin, konaklama, ulaşım gibi konularda çeşitli sıkıntıları var, bunları dinledik ve çözümler üretmeye çalıştık. En yakın zamanda bu sıkıntıları da gidermek için her türlü girişimde bulunuyoruz. Öğrencilerimizin ve personelimizin rahat bir eğitim-öğretim dönemi geçirmeleri bizim için çok önemli. İbn-i Sina kampüsümüzde Yeni yapılan sosyal tesisimizle bu ihtiyaçların tamamını gidermiş olacağız. Ben tekrar öğrencilerimize üniversitemize hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2016, 06:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER