ROTARY EĞİTİM DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Rotary Kulubü koordinatörlüğünde ve sponsorluğunda Ereğli´de Bölücek İlköğretim Okulu´nun boyama, kalorifer ve diğer ihtiyaçları karşılandı.

ROTARY EĞİTİM DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Rotary Kulubü koordinatörlüğünde ve sponsorluğunda Ereğli´de Bölücek İlköğretim Okulu´nun boyama, kalorifer ve diğer ihtiyaçları karşılandı.
Kdz. Ereğli Rotary Kulubü Başkanı Tolga Çam, Kaymakamlık tarafından başlatılan &[#]8220;Bir renkte sen kat&[#]8221; projesi ile birlikte ilçedeki 3 okulun boyamasını gerçekleştirdiklerini söyledi. 2011-2012 öğretim yılında öğrencilerin daha temiz ortamda eğitim görebilmeleri için interact gurubu ile ortaklaşa çalışma başlattıklarını, bu kapsamda Bölücek ve Kızılca İlköğretim Okulu´nu boyadıklarını, Ormanlı İlköğretim Okulu´na boya temin ettiklerini belirten Çam, eğitime her zaman destek vereceklerini belirterek, &[#]8220;Kaymakamlığımızın başlattığı bir renkte sen kat projesi ile birlikte Kdz. Ereğli Rotary Kulübü olarak bu sene 3 okulumuzun boyamasını gerçekleştirdik. Ama Ereğli Bölücek İlköğretim Okulu bizim için ayrı bir önemi var. Okul müdürümüzle o kadar çok iyi diyaloglar kurduk ki bir renk kat kampanyası ile Rotary gençlerinin başlattığı boyama kalorifer tesisatına ve bir takım yeniliklere kadar gitti. Gördük ki birçok şeyi okulumuzun müdürünün sayesinde onun bizi yönlendirmesi sayesinde yaptık. Ama bizim kocaman kaynayan bir çorba kazanın içinde esasında küçücük bir tuzmuş, görüyorum ki bütün köylüler, veliler ve öğretmenler sayesinde bu okul bu noktalara gelmiş, ben emeği geçen başta Rotary gençlerine, interact başkanlığımıza teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha iyisini yapacağız&[#]8221; dedi.
Öte yandan eğitime verdiği desteklerden dolayı Kdz. Ereğli Rotary Kulubü Başkanı Tolga Çam´a teşekkür plaketi takdim edilirken, Kdz. Ereğli Rotary Kulubü Başkanı Tolga Çam da, Bölücek İlköğretim Okulu Rasim Durmuş´a Atatürk portresi hediye etti. Bölücek Mahallesi Muhtarı İsmail Şişman da, eğitime verdiği destek ve katkılardan dolayı Kdz. Ereğli Rotary Kulubü Başkanı Tolga Çam´a teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2012, 08:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER