Sağanak yağışa rağmen izdiham vardı

Velilerin yoğun ilgisi sebebiyle salonun yeteriz kaldığı gözlenirken, görevliler sık sık alanının boşaltılması için anons yaptı.

Sağanak yağışa rağmen izdiham vardı

Alaplı’da sağanak yağışa aldırmadılar

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramının 97. yıldönümü coşkusu sağanak yağış engeline rağmen Alaplı’da da coşkuyla kutlandı.

Alaplı’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bugün saat 10.00da, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik’in Atatürk Anıtına çelenk koymasıyla başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Alaplı’da ikinci tören 500 kişilik Alaplı Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Velilerin yoğun ilgisi sebebiyle salonun yeteriz kaldığı gözlenirken, görevliler sık sık alanının boşaltılması için anons yaptı.

Burada Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu önderliğindeki heyetin katılımıyla öğrenciler tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Veliler de öğrencilerin fotoğraflarını çekebilmek için adeta birbirleriyle yarışırken,  gösteriler büyük nefes kesti.  Alaplı Atatürk İlkokulu ile Ahmet Zeki Atalay İlk ve ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı Şiirleri okunması ve renkli görüntülere sahne olurken, yarışmalarda,  spor etkinliklerinde başarılı olan öğrencilere kupa ve madalyaları verildi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2017, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER