UTKU KOLEJİ DOLUP TAŞIYOR

UTKU KOLEJİ DOLUP TAŞIYOR
 
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Utku Koleji’nde Tanıtım Günleri heyecan başladı. Etkinlikler kapsamında veliler okulu tanıma ve gezme fırsatı bulurken, okulun geldiği noktayı oldukça beğendiler.

Ereğli İlçesi’nde 26 yıldır “Bir Öğretmenler Kuruluşudur” sloganıyla eğitim faaliyetleri sürdüren, Utku Kolejinin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği ve bu yıl 15-22 Mart tarihlerinde yapılması planlanan tanıtım günleri etkinliği tam bir şenlik havasında geçiyor.

Ereğli’deki eğitim kalitesini yükseltmek amacıyla Utku Koleji bünyesinde cefakâr ve fedakârca çalışan 50’den fazla öğretmen, idareci ve personelin tam kadro hazır bulunduğu tanıtım günü okul velilerden tam not aldı.

Tanıtım Günleri sayesinde çocuklarının gelecekte Eğitim ve Öğretim göreceği okulları gezme fırsatı bulan veliler, okuldaki alt yapı ve donanıma hayran kalırken, ilgili öğretmenden de teknik konularda velilere ayrıntılı bilgiler verdi, yakın ilgi ve alaka gösterdi.

Kdz. Ereğli Utku Koleji’nde Tanıtım Günleri şenliği velilerden gelen yoğun ilgi ile başladı.

Tanıtım Günlerine her yıl en iyi şekilde hazırlanarak, taraflı-tarafsız herkesimin taktirini toplayan okul yönetimi adına konuşan Utku Koleji Müdür Yardımcısı Varol Hızal, Okulda Eğitim ve Öğretim kalitesinin her geçen gün arttığını ve okuldan mezun olan öğrencilerin başarısının bunun en büyük göstergesi olduğunu söyledi.

Ereğli’de SBS gibi sınavlardaki yüzde yüz başarıları ile Zonguldak’ta ki okullar arasında bir marka haline geldiğini de anlatan Hızal, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Tanıtımlara yüzlerce öğrenci velisi katılıyor. Öğrencilerimizle gelen bu velilere, okulu her yönüyle anlatıyoruz ve teknolojik gelişimden bahsediyoruz. Oldukça mutlu oluyorlar. Okulumuzda büyük ilgi olduğunu öğrenci sayımızın da her geçen gün arttığını sizlere ifade edebilirim. Okulumuzun tanıtım günlerinin 1. Haftasındaki ilk etkinliğimizi yapıyoruz. Gelecek hafta da tanıtım günleri etkinliklerimizin ikincisini yapacağız. Şuanda önümüzdeki Eğitim -Öğretim yılında çocuklarını okulumuza Utku Kolejimize göndermeyi düşünen velilerimiz Anne-Babalar okulumuzu ziyaret ediyorlar. Okulumuz hakkında Velilerimiz öğretmenlerimizle konuşup bilgi alıyorlar”

15 Mart’ta bu yıl için ilki yapılan etkinliğin 22 Mart Cumartesi günü ikincisi, 29 Mart Cumartesi günü ise üçüncüsü yapılacak. Okulu dileyen herkes bu tarihler arasında gezme fırsatı yakalayacak.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2014, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER