Utku Koleji kapılarını okul aile birliğine açtı

Utku Koleji Okul Aile Birliği yönetimi, Utku Koleji tarafından bölgeye kazandırılan Yeni Eğitim Kampüsünü gezdi.

Utku Koleji kapılarını okul aile birliğine açtı


UtkuKoleji Okul Aile Birliği yönetimi, Utku Koleji tarafından bölgeye kazandırılanYeni Eğitim Kampüsünü gezdi.

Yaklaşık 15 Milyon TL maliyetle yapılan ve bölgedebenzeri olmayan Türkiye´ de örnek olacak Yeni Eğitim Kampüsünde incelemelerdebulunan Utku koleji okul aile birliği yöneticileri, Yeni Eğitim Kampüsününgerçekten bölgede örnek olan bir proje olduğunu belirtirken, Eğitim Kampüsünün bölgeyekazandırılmasında emeği geçen başta şirket müdürü Ali Çataklı olmak üzere tümemeği geçenlere teşekkür ettiler.

Utku Koleji şirket müdürü Ali Çataklı ve müdüryardımcıları Varol Hızal ve Güvenç Özveren, okul aile birliği yöneticilerineyeni Eğitim Kampüsü binasını gezdirerek bilgiler  verdi. Eğitim Kampüsünün tüm katlarınıgezerek okul aile birliği yöneticilerine bilgi veren Çataklı, “Biz ilk olarak,Utku Koleji olarak bu kurumun iç dizaynı okul aile birliğine gösteriyoruz. Bubakımdan önce ben gururluyum Utku adına, sonra veliler adına gurur duyduk.Böyle bir tesisi Ereğli halkına gösterebilmek benim için çok güzel bir duygu.Hepsine teşekkür ediyorum. Çok önemli nesiller yetişecek bu kurumdan, bu kurumkalıcı, biz sadece duvara asılı tablo olabiliriz asarlarsa, asmazlarsa da Allahrazı olsun deseler de yeter” dedi.

“İKİNCİ KARNE DÖNEMİNE YETİŞECEK”

Çocuklarırahatlatmak için ikinci dönemi planladıklarını ve karne tatilinin ikincidöneminde açmayı istediklerini belirten Çataklı konuşmasını şu şekilde sürdürdü; ”Büyükbir İkini karne dönemi açılacak. İdarecilerimiz de izin verirse bizeçocuklarımızı buraya yerleştireceğiz, bunun devamı da gelecek, devamı artık sürpriz.Sosyal tesislerimizin en büyük kısmı ikinci kısımda yapılacak. Yüzme havuzu,çok büyük dizayn edilmiş bir seyir katı, konferans salonu, konferans salonuüzerine çok büyük amaçlı spor salonumuz var ve bu binalardan birbirinegeçebilecek tüp geçitler var. Velilerimizin, Ereğli halkımızın buraları gezipgörmelerini bilhassa istiyorum. Velilerde buradan yararlanacaklar. İnşallahbundan sonra yapılacak projeler bu projenin üstünde olur, çıta yükselmesilazım. Ticari anlamda demiyorum eğitim anlamında örnek bir yatırım” şeklindekonuştu.

“ÇATAKLI’YA TEŞEKKÜR ETTİLER”

Okulaile birliği başkanı Ali Özer ise ,Sınıf temsilcileri ile birlikte Utku kolejiailesine hayırlı olsun ziyaretine geldiklerini belirterek şunları söyledi,

“Bugünsınıf temsilcilerimizle Ali Bey´e hayırlı olsun ziyaretlerine geldik.Kendilerine önce teşekküre ederiz. İnşaat alanını bize gezdirdiler,bilgilendirdiler başarılarının devamını diliyorum. Çok güzel bir okul yaptılar,eğitimden geldiler, eğitime gönül vermişler, şu yaşta hala eğitim için uğraşıyorlar.Böyle güzel bir yatırımla gelecek nesillere güzel zeminler hazırladıklarınainandık, inancımızda çoğaldı” dedi.

 


Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2014, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER