Utku Koleji yine ilke imza attı

Kdz. Ereğli Özel Utku Anadolu Lisesi tarafından, 13 Mart Pazar günü yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS)’na girecek öğrenciler için uğurlama töreni düzenlendi.

Utku Koleji yine ilke imza attı

Kdz. Ereğli Özel Utku Anadolu Lisesi tarafından, 13 Mart Pazar günü yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS)’na girecek öğrenciler için uğurlama töreni düzenlendi. Utku Koleji Okul bahçesinde düzenlenen törene, Özel Utku Koleji Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Ali Çataklı, Okul Müdürü Hülya Çataklı, Özel Utku Anadolu Lisesi Müdürü Caner Özçep, Ortaokulu Müdürü Hüseyin Koca, Okul Müdür Yardımcıları Varol Hızal, Güvenç Özveren, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. İlçede bir ilki gerçekleştirerek (YGS )’ye girecek olan öğrenciler için tören düzenleyen Özel Utku Koleji yöneticileri öğrenci velilerinden tam not aldı. Utku Koleji yöneticilerinin Yaptığı balkon konuşması ise törene damga vurdu. Öğrencilere başarılar dileyen yöneticiler birer konuşma yaparak duygularını şu şekilde ifade ettiler;

YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Özel Utku Koleji Okul Müdürü Hülya Çataklı, Özel Utku Anadolu Liselinin ilk göz ağrıları diyerek başladığı konuşmasında ;“ ilk göz bebeklerimiz, ilk yıldızlarımız. Pazar günü yapılacak olan sınavda hepinize başarılar diliyoruz. Sizlere çok güveniyoruz, sizleri çok seviyoruz ve hepinizin başarılı olmasını yürekten istiyoruz, inanıyoruz. Sevgili öğrencilerimiz yolunuz açık olsun, bütün dilekleriniz gerçek olsun “dedi.

ÇATAKLI, YILDIZLARI GÖKLERE ULAŞTIRACAKSIZNIZ

Öğrencileri hafta sonu yapılacak olan sınavlara gönül rahatlığı ile gönderdiklerini ifade eden Özel Utku Koleji Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Ali Çatalı “Sevgili gençler çok şanlısınız biliyor musunuz? Sizleri biz buradan gönül rahatlığı ile sınava gönderiyoruz. Yıldızlarınızı göklere ulaştıracaksınız, sizden eminiz. Türkiye’de bir ilk balkon konuşması olarak hepinizi kutluyorum. Başta eğitim kadrosu olmak üzere müdürümüz Caner Özçep ‘e başarılar diliyorum” dedi.

ÖZÇEP, BİZLER SİZE GÜVENİYORUZ

Öğrencilerin her daim başarılara imza attığını dile getiren Özel Utku Anadolu Lisesi Müdürü Caner Özçep ise yaptığı konuşmasında ;”Sizler bu okulun tarihinde hep ilkleri yazdınız, şimdiden bu okulda sınav başarınız ne olursa olsun bu okulun ilklerine damgasını vurdunuz, tarih bunu hep yazacak arkadaşlar. Bir kere biz size bunun için çok teşekkür ediyoruz. Özel Utku Anadolu Lisesi sizlerle birlikte bu yıl birçok ilki yaşadı, sizlerin bize yaşattığınız bu enerji ile Utku Eğitim Kurumlarının sunmuş olduğu hizmetler doğrultusunda bizlerin size desteği her zaman sürecek arkadaşlar. Bizler sizler size güveniyoruz. Bir sınava gireceksiniz, her şeyin sonu değil, ondan sonra bir sınav daha var. Bu tempo bu çalışma azmi ile sınava kadar hazır olacağınızdan hiçbir şüphemiz yok. Bizler size güveniyoruz.”dedi.

SINAVIN İYİ GEÇMESİ İÇİN GÖKYÜZÜNE GÜVERCİN VE BALON

Renkli görüntülerin oluştuğu törende, okul yöneticileri ve öğrenciler ellerindeki güvercinler ile balonları sınavın iyi geçmesi dilekleriyle gökyüzüne bıraktılar.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER