Veliler Eğitim Kampüsüne Hayran kaldı

Öğrenci ve Öğrenci velileri Utku Koleji tarafından bölgeye kazandırılan Yeni Eğitim Kampusunu gezdi

Veliler Eğitim Kampüsüne Hayran kaldı


Öğrenci ve Öğrenci velileri Utku Koleji tarafından bölgeye kazandırılan Yeni Eğitim Kampusunu gezdi.Kdz.Ereğli’de Özel Eğitim kurumlarının başında yer alan Özel Utku Koleji yönetimi kapılarını Ereğli halkına açtı.Yaklaşık 15 Milyon TL maliyetle yapılan ve bölgede eşi benzeri olmayan Türkiye´ de örnek olacak Yeni Eğitim Kampusunu gezen vatandaşlar okula adeta hayran kaldılar. Okulun tüm birimlerini gezen vatandaşlara burada yöneticiler ve öğretmenler tarafından yeni Eğitim kampüsü hakkında bilgi verildi. Eğitim Kampüsünün Öğrenci velileri tarafından çok ilgi gördüğünü belirten Utku Koleji Şirket Müdürü Ali Çataklı,2013 Yılının Kasım ayında Temeli atılan ve 15 ay gibi kısa bir sürede vatandaşlara kapıları açılan Eğitim kampüsü ile ilgili şu bilgileri verdi;

“Bilindiği Üzere Okulumuzun yeni Kampüs temeli 2013 yılının Kasım ayında atıldı. Yani yaklaşık 15 ay gibi bir sürede okulumuzu bu hale getirdik, Okulumuzun İç bölümlerini Ereğli halkına göstermek için son sürat buraya kadar geldik, Çocuklarımızın bundan sonra daha iyi eğitim görebilmeleri için Bizler bir öğretmenler kuruluşu olarak En iyi ortamı öğrencilerimiz için hazırladık, Yani ülkemizin yapısında bizim de bir harcımızın olduğunu düşünerekten bu projemizi hayata geçirdik, Vatandaşlarımız şu an okulumuzu geziyor. Herkes çok memnun bu yüzden olumlu tepkiler alıyoruz. Bu da bizleri dolayısıyla mutlu ediyor.” Şeklinde konuştu.

ÇATAKLI, VELİLERİMİZ ÇOK MEMNUN

Öğrenci velileri ve öğrenciler tarafından olumlu tepkiler aldığını dile getiren Çataklı bu durum karşısında duygulandığını ifade ederek konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “İdareci ve öğretmen arkadaşlarımız can kulağı ile yürekleri ile bu işe hazırlandılar. Bugün burada velilerimize ve öğrencilerimize yani binamızın iç kısımları olan Sosyal etkinlikler bölümü, Kısacası bütün bölümlerini öğrencilerimize tanıtıyoruz. Ereğli başta olmak üzere tüm bölgemizdeki vatandaşlarımızın bu kampüsümüzü görmelerini tavsiye ediyorum, Etkinliğimiz 11-18 Nisan tarihleri arasındadır. Diğer günlerde de velilerimize açıktır. Zaten görüldüğü gibi biz havuzumuzu, spor salonumuzu, konferans salonumuzu ve doğal ortamlarımızı açtığımızda Türkiye’nin bir gururu olarak, bizler velilerimize ve değerli çocuklarımıza sunacağız. Öğrenci Velilerimizin memnuniyeti bizleri duygulandırıyor. Bunun en güzel örneği daha önceden okulumuzdan mezun olup, Fen ve Anadolu lisesi ile diğer okullara giden öğrencilerimizde gezip gördüler çok memnun kaldılar.Tabi ki öğrencilerimizin ve Öğrenci Velilerimizin memnuniyeti hepimizi memnun ediyor.Bizim burada yaptığımız hizmet Türkiye’nin ilk temel taşı olan öğrencilerimizi hayata taşımaktır.En iyi dileğimiz budur.Bu vesile ile tanıtım günleri etkinliğimize tüm vatandaşlarımızı bekliyor hepsine saygılarımı sunuyorum.dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2015, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER