Zonguldak´ta yüzme bilmeyen kalmayacak

Zonguldak´ta yüzme bilmeyen kalmayacak

Zonguldak´ta yüzme bilmeyen kalmayacak
 Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) Yarı Olimpik Yüzme havuzunun hizmete girmesiyle birlikte yüzme sporunu sevenler ve bu spora ilgi duyanlar havuza yoğun ilgi gösteriyor. 
Havuz, yüzmek isteyenlerin yanı sıra bu spora ilgi duyan ve öğrenmek isteyenlerin de hizmetine açıldı. Her yaş grubuna farklı seanslarda düzenlenecek olan eğitimler uzman eğitmenler ve yüzme antrenörleri tarafından veriliyor. Oldukça yoğun ilgi gören kurslar salı-çarşamba-perşembe-cuma-cumartesi ve pazar günleri düzenleniyor.
Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Kadir Demir yüzme kursları ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Havuzumuzda temel yüzme temel eğitim kursları, çocuklar için yüzme kursları, öğrencilerimiz için düzenlenen kurslar, yetişkinler için ve kişiye özel düzenlediğimiz kurslarımız profesyonel yüzme hocaları eşliğinde devam ediyor. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin gerek iyi vakit geçirmeleri gerekse fiziki gelişimlerine önemli katkıları olan yüzme kursları tüm yıl boyunca devam edecek.
Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2016, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER