77.MAĞAZASI İLE EREĞLİ’DE…

77.MAĞAZASI İLE EREĞLİ’DE…

 
gundemeregli.com-Teknoloji Perakende zinciri Vatan Bilgisayar mağaza açılışlarına ara vermeden hızla sürdürüyor. Vatan Bilgisayar’ın 77’nci mağazası Zonguldak Ereğli Hiperstore, Bin 600 metrekarelik alanda hizmet verecek, Türkiye’de 35 ilde faaliyet gösteren Vatan Bilgisayarın mağaza açılışına özel sunduğu indirimli teknoloji ürünleri ilgi gördü.

Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetine büyük önem veren ve En seçkin dünya markalarını bünyesinde toplayan Vatan Bilgisayar, yüzlerce markaya ait televizyondan, Cep telefonuna, Bilgisayar parçalarından dijital kameralara, notebooklar’dan küçük ev aletlerine kadar 14 Bin ürün yelpazesini satışa sunuyor. Açılışa özel 14 bin üründe yaptığı %30 indirimin yanı sıra tüm kredi kartı sahiplerine 10 taksit fırsatı ile teknoloji severlerin elektronik eşya ihtiyaçlarını karşılıyor.

Türkiye’nin 35 İli’nde Yerli ve Yabancı binlerce markayı uygun fiyatlarla müşterilerine sunan Vatan Bilgisayar,77’nci mağazasını Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde açtı. Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiği açılış adeta izdihama neden oldu ,Güvenlik görevlilerinin mağaza kapıları açmalarından sonra adeta birbirilerini ezerek içeri giren vatandaşlar indirimli ürünleri almak için birbirleri ile yarıştılar.

Vatan Hiperstore Ereğli bin 600 metrekare alanda hizmet verirken, Televizyon,Cep Telefonu,Masaüstü Bilgisayar,Notebook,Yazıcı,Fotoğraf Makinesi ,Kamera gibi teknoloji ürünlerinin yanı sıra Küçük ev aletleri,Kişisel ev aletleri,Kişisel bakım ürünleri ve mutfak aletleri gibi 14 bin teknoloji ürününde geçerli %30 indirime teknoloji severler yoğun ilgi gösterdi .

77’nci Vatan Bilgisayar mağazasını Kdz Ereğli ilçesinde teknoloji severlerle buluşturmaktan ve yeni mağazalarına gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getiren Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan yaptığı konuşmada “Vatan Bilgisayar Kdz Ereğli ilçesinde yaklaşık 40 çalışan istihdam ediyor, Teknoloji severleri ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda en uygun ürüne yönlendiren satış danışmalığı adına vatan akademide yaklaşık 30 gün boyunca Teorik ve pratik eğitim gören uzman personeller karşılıyor. 1983 yılından beri uzman teknoloji ekibiyle en iyi hizmeti veren vatan bilgisayarın sunduğu açılışa özel cazip indirim fırsatından yararlanarak, Teknoloji alışverişi heyecanını yaşamak isteyen teknoloji severler 4 ağustos tarihine kadar vatan Ereğli Hiperstore’u ziyaret edebilirler.Ard arda açtığımız yeni mağazalarımız ile Vatan Bilgisayar, büyümeye devam edecek, Vatan Bilgisayar olarak bugüne kadar teknoloji perakendeciliğinde gerek ürün çeşitliliği, gerek müşteri ilişkileri gerekse cazip indirim kampanyalarıyla her zaman iddialı olduk “dedi.

Açılışa özel indirimler ile ilgili bilgiler veren  Hasan Vatan “Açılışa özel yapılan %30 kampanyalı ürünler Samsung Galaxy S4 Cep telefonu 1.699 TL’den, Samsung 39PFL3208K/12 LED TV 1.199 TL’den Samsung NP535U4C notebook 799 TL’den Samsung T210 Galaxy Tab 3 349 TL’den Philips GC 2720 Comfort Care buharlı ütü 19 TL’den Frisby FM 320-K kablolu Optik Mouse 1 TL’den Philps SHE1350/00 Kulaklık 1 TL’den ve Toshiba Hayabusa 8 GB USB Bellek 1 TL’den satışa sunduk ”dedi.

Vatan Bilgisayar Hakkında…

Vatan bilgisayar 1983 yılında Taksim- Elmadağ’da Türkiye’nin ilk Bilgisayar mağazası olarak kuruldu. İstanbul’un yanı sıra Vatan Bilgisayar, İzmir, Ankara, Adana, Bursa, Konya, Antalya, Kayseri, Samsun, Trabzon, Aydın, Mersin, Eskişehir, Adapazarı, Tekirdağ, İzmit, Hatay, Gaziantep, Balıkesir, Sivas, Denizli, Kahramanmaraş, Erzurum, Malatya, Düzce, Muğla(Bodrum),Diyarbakır, Afyon, Kütahya, Manisa, Çorum, Osmaniye, Edirne, Ordu ve Zonguldak Ereğli olmak üzere Türkiye’nin 35 ayrı İlinde 77 mağaza ile hizmet veriyor. Toplam 139.500 metrekare kapalı alana ulaşan Vatan Bilgisayar, Türkiye’de teknoloji perakendeciliğine yenilikçi bir vizyon kazandırmıştır.

En seçkin dünya markalarını bünyesinde toplayan Vatan Bilgisayar,yüzlerce markaya ait Televizyondan, Cep telefonuna, Bilgisayar parçalarından Dijital kameralara,notebook’lardan küçük ev aletlerine kadar 14 bin ürün yelpazesini satışa sunuyor.Türkiye’nin her yerine vatanbilgisayar.com web sitesi üzerinden online ürün satışı gerçekleştiren Vatan Bilgisayar haftanın 7 günü 10:00-19:00 arasında çağrı merkezinden de (4445656) ürünler hakkında detaylı bilgi verebilmekte ve sipariş alabilmektedir.Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetine büyük önem veren vatan Bilgisayar’da mağaza başına ortalama 10 kişilik satış sonrası destek ekibi de bulunmaktadır .
 
Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2013, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER