´´ÇIKAN YASAYI UYGULAMAK VE BU KANUNA UYMAK HEPİMİZİN GÖREVİDİR´´

Kdz. Ereğli Belediyesi 65 yaş üstü ve engelli vatandaşların toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanması ile ilgili kanunun uygulanması yönündeki çalışmalarını tamamladı.

´´ÇIKAN YASAYI UYGULAMAK VE BU KANUNA UYMAK HEPİMİZİN GÖREVİDİR´´

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Belediyesi 65 yaş üstü ve engelli vatandaşların toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanması ile ilgili kanunun uygulanması yönündeki çalışmalarını tamamladı. Belediye ilçede toplu taşıma işini yürüten Çilek Halk Otobüsü Kooperatifine gönderilen yazı ile söz konusu kanunun uygulanmasını istedi. İlgili kanunu uygulamayan toplu taşıma araçlarına cezai işlem uygulayacağı duyuruldu.

Kdz.Ereğli Belediyesi 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile engellilerin toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanmasına ilişkin kanunun uygulanması yönündeki çalışmalarını tamamladı.         

“Çıkan yasayı uygulamak ve bu kanuna uymak hepimizin görevidir.“ diyen Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr. Hüseyin Uysal, “Aylardır birçok vatandaşımız bize başvurarak mağdur olduklarını iletti. Yasa açık, hepimiz uyacağız. Bu konuda belediyemiz gerekli denetimleri yapacak.“ dedi.

Uysal, Halk Otobüsleri sözleşmesinden kaynaklanan kılık kıyafet ve güzergâhlar konusunda da, gerekli denetimlerin yapılacağını, ilgili konulara uymayanlar hakkında gerekli cezai işlemlerin yapılacağını da ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER