ALDIĞI BİLETTEN ÇEYREK ALTIN ÇIKTI

ALDIĞI BİLETTEN ÇEYREK ALTIN ÇIKTI
gundemeregli.com-Zonguldak´ta yıl sonu etkinliğine katılan bir kadın, okula katkı amacıyla cebindeki son parası ile aldığı biletten çeyrek altın kazandı.
Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde, Zübeyde hanım İlkokulu öğrencileri tarafından okul bahçesinde yıl sonu etkinliği düzenlendi. Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Selami Köktürk, Zübeyde Hanım ilkokulu Müdürü Mustafa Furtun, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı etkinlikte öğrencilerin hazırladığı çeşitli skeç ve oyunlar büyük beğeni topladı. Öğrencilerin şarkılar söyleyip, eğlendirdiği etkinliğin sonunda ise okula destek amacıyla çekiliş düzenlendi. Okula destek amacıyla cebindeki son 8 TL ile bilet alan 63 yaşındaki Ayşe Köktürk, çekilişin en büyük hediyesi olan çeyrek altının sahibi oldu. Cebindeki 10 TL ile etkinliğe katıldığını belirten Köktürk, 2 TL´si ile çocuğuna dondurma aldığını ifade ederken, kalan 8 TL´si ile satılan biletlerden aldığını ifade etti. Köktürk, Cebimde 10 TL param vardı, başka param yoktu. 2 lira ile çocuğa dondurma alıverdim. Cebimde 8 lira kaldı. Öğretmenlere ´bilet almak istemiyorum´ dedim. Öğretmen bana 8 lira ver dedi okula bir katkın olsun dedi. Bileti aldım bu çeyrek altın bana çıkacak dedim. 83 numaralı bileti aldım. Altın bana çıktı” dedi. Zübeyde Hanım İlkokulu Müdürü Mustafa Furtun, konuşmasında etkinliğin ve çekilişlerin zevkli geçtiğini belirterek, büyük ikramiye kazanan Köktürk´ü tebrik etti.
Fürtun, etkinlikte, Belediye Başkanı Ömer Ünal´den okul idarecileri, öğretmen, öğrenci, veli ve esnafa kadar herkesin desteği olduğunu belirterek, herkese teşekkür etti. Etkinlikte büyük ikramiyeyi kazanan Ayşe Köktürk´e çeyrek altın hediyesini veren Belediye Başkanı Ünal ise, gecenin en şanslısının Köktürk olduğunu ifade etti. Şansı nedeniyle Köktürk´ü tebrik eden Ünal, Okulun anaokulu sınıfından 4.sınıfa kadar okuyan tüm öğrenci ve öğretmenleri tarafından bu gösteriler hazırlanmış. Gerçekten çok güzel vakit geçirdik, beğeni ile izledik. Gezinin finalinde ise esnaflardan toplanan yardımlarla kermes şeklinde bir çekiliş yapıldı. Çekilişler ise çok zevkli geçti” diye konuştu.
Yaklaşık 3 saat süren program sonunda okul dışındaki masa ve sandalyeler, öğretmenler tarafından tarafından okul içerisine taşındı.
Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2013, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER