BANKALAR KUYUMCULARI ETKİLER Mİ?

BANKALAR KUYUMCULARI ETKİLER Mİ?
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli ve Alaplı Kuyumcular Derneği Başkanı İhsan Yazıcıoğlu bankaların altın alıp satma yetkisini almaları konusunda önemli uyarılarda bulundu.
Türk kültüründe her ailenin bir kuyumcusu olduğunu, insanlarımızın bu alışkanlıklarından vazgeçmeyeceklerine inandığını belirten Yazıcıoğlu, ailelerin kuyumcusuna güvendiğini ve bu güvenin devam edecek olması nedeniyle bankaların kendilerini etkilemeyeceğini söyledi.
ÖNEMLİ UYARI
Kuyumcular Derneği Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, herşeye rağmen bankada altın hesabı açtırıp altın teslim etmeyi düşünen veya bankaya altın satmayı düşünenlerin, kesinlikle önce aile kuyumcularına giderek altınlarının gerçek değerini öğrenmeleri gerektiğini aksi takdirde mağduriyetlerin yaşanabileceğini söyledi.
Bankaların bünyesinde uzman kuyumcu çalıştırmadıkları için değer tespitinde yanlışların olabileceğine dikkat çeken Dernek Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, bankalarda sağlıklı bir altyapının oluşmasının yıllar alabileceğini söyledi ve hiçbir vatandaşın mağdur olmasını arzu etmediklerini vurguladı.
Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2013, 08:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER